13. veebruaril esineb Nokia Kontserdisaalis andekas ja sihikindel KRISTINA ORBAKAITE – vaieldamatu vokaalse ja koreograafilise andega lauljanna!

Kristina Orbakaite on Venemaa estraadi printsess – juba oma varajase lapsepõlve on ta veetnud lavakunstnike-esinejate maailmas. Lauljanna ema on legendaarne lavatäht ALLA PUGATŠOVA, tema isa aga tsirkuseartist. Kristinale oli lavatee lausa ette kirjutatud ja ta on kulgenud seda mööda väga edukalt.

KRISTINA viibib tihti välisesinemistel, salvestab uusi albumeid, stiilseid videoklippe, koostab originaalseid sooloprogramme. Sealjuures esineb KRISTINA ORBAKAITE edukalt teatris, kinos – ta on armastav abikaasa, peres kasvab kaks poega.

KRISTINA ORBAKAITE publikuks on alati olnud kõige erinevamas vanuses kontserdikülastajad, nagu ka tema ema Alla Pugatšova esinemistel, kes aasta eest Tallinna külastas.

Kahtlemata ootavad Kristina Orbakaite andunud kummardajad temalt juba tuntud hittide esitamist, kuid lauljannal on esitada selle kõrval ka täiesti uus kava. Kristina osaleb iga uue kava puhul aktiivselt nii oma repertuaari kui lavašõu koostajana. Tulemusena näeb vaataja väga ehedat ja värvikat šõud, mis peale vokaalse osa koosneb alati ka vapustavatest balletinumbritest, teiste muusikute esinemistest – seegi kord on Tallinnas esitamisele tulev tõeline valguse ja muusika teater.

Pileti hinnad vahemikus 24,93 eur/390 eek kuni 56,88 eur/890 eek (vastavalt istekohale).

Vanusepiirangut ei ole.
Kehtiv pilet peab olema igal külastajal, k.a. sülelapsel.

NB! Järgmised 1. rõdu kohad on piiratud nähtavusega: Rida 1 kohad 1-59;
Nähtavust võib segada piire, mis on paigaldatud rõdu servale ohutuse tagamiseks.

Eelmüügi lõpp Piletilevis 2 tundi enne algust.
Piletid müügil toimumise päeval kohapeal kell 17:00-19:30.
Uksed avatakse kell 18:00.
Kestus ca 110 min.
Foto- ja videokaamera – ei ole lubatud.