NordenBladet – Kolm aastat tagasi abielu lahutanud Norra printsessi Märtha Louise’i elus on uus armastus – esoteerikafännist printsess kaotas südame 44-aastasele šamaanile, kelle klientide seas on näiteks Hollywoodi diiva Gwyneth Paltrow.

Printsess Märtha Louise’i ja kirjanik Ari Behni abielulahutus jõustus 2016. aasta augustis. Kolme tütrega paar oli pulmi pidanud 2002. aastal. Pühapäeval avaldas Märtha Louise (47) aga Instagramis Los Angeleses tehtud foto ja pika kirjutise, millega kuulutab, et tema uus kallim on Dureki-nimeline šamaan.

„Saad kohe aru, kui kohtud oma kaksikleegiga. Mul on olnud õnne leida oma hingesugulane.“ Armunud printsess õhkab: Durek on pannud teda mõistma, et siin planeedil eksisteerib ka tingimusteta armastus. Mees mõistab teda üdini, paneb naerma ning jagab põhjatut elutarkust. „Olen nii õnnelik ja õnnistatud, et ta on mu kallim,“ kirjutab Märtha Louise. „Armastan siin sellest igavikust järgmiseni. Ja neile, kes tunnevad vajadust kritiseerida: talitsege end. Pole teie asi minu eest valikuid teha või mind kritiseerida.“ Printsess lisab, et ei vali meest teiste meelerahuks ega mingite normide täitmiseks. „Mina valin armastusest.“

Märtha Louise on ingliusku ja ta on andnud välja mitu ingliteemalist raamatut. Ta tegeleb ka reikiga ja on ravitseja.

Ta asutas 2007 koos äripartneri Elisabeth Nordgreniga inglikooli, mis tekitas Norra meedias palju negatiivset vastukaja.

Selle aasta märtsis ilmus Maärtha Louise’i raamat “Tundlikuna sündinud”, milles ta räägib elust Norra kuninglikus peres ja tiitlist Tema Kuninglik Kõrgus loobumisest.

Šamaan Durek on kuuenda põlvkonna šamaan ja hingeline teejuht. Durekis on küll laplaste verd, kuid ta ei ole kunagi Norras ega Lapimaal käinud.

Norra kuninga Harald V ja kuninganna Sonja tütar, printsess Märtha Louise on troonipärimises neljas.

Printsessil ja ta uuel mehel on plaanis nii USAs kui Norra aidata oma oskuste abil inimesi, kes seda vajavad. Nende raviturnee kannab nime “The Princess and the Shaman”.

Avafoto: Printsess Märtha Louise of Norway (Instagram/@princessmarthalouise)
Allikas: NordenBladet.com