NordenBladet – Reisida armastavad inimesed teavad, et tundide viisi lennukis istumine ei mõju hästi ei enesetundele, silmadele ega ka nahale. Kuid kõigil meist on tegelikult väga lihtsa vaevaga võimalik kohale jõudes värske ja särav välja näha. NordenBladet annab nõu, kuidas enda naha eest lennureisil hoolitseda.

Lennu ajal on pea võimatu, et nahk ei kuivaks. Meie kodudes on soovituslik õhuniiskus 35-50%, lennukis on see aga umbes 20% või veelgi madalam. Lisaks tavapärasest suurema koguse vee joomisele peaks lennusõidu ajal nahka välispidiselt turgutama ning haarata võiks näiteks hea niisutava kreemi, hüaluroonhapet sisaldava seerumi või huulepalsami järele. Et enda elu lihtsamaks teha, tasuks lennule minnes kasutada minimaalselt meiki või reisida au naturel.

Pikal lennureisil on eriti oluline hoolitseda oma jalgade eest. Istumine ja kitsas ruum on jalgadele lisakoormuseks ning seetõttu soovitame kasutada nii enne reisi kui ka reisi ajal magneesiumiga jalaspreid. Põhjamaades on müügil tippkvaliteediga maailma luksus- ja apteegikodmeetika standardeid järgiv Elisheva & Shoshana 100% orgaaniline “Magneesiumiõli Natural STRONG 31%” kogu keha sprei, mis on saadaval mõnusas 75ml pudelis (lennukisse võib kaasa võtta maksimaalselt 100ml pakendites tooteid!). Sprei aitab lihaseid lõdvestada ning turgutab väsinud jalgu.




Fotod: 3 x ElishevaShoshana.com

Elisheva & Shoshana “Magneesiumiõli Natural STRONG 31%” on laia toimespektriga lihaseid lõdvestav, lihaskrampe leevendav ning närvisüsteemi rahustav looduslik tervisetoode. E&S magneesiumiõli imendub nahale pihustades ülikiiresti, rakkudesse jõudmiseks kulub 5-15 sekundit. 10 pihustuses on 150-180 mg (43-60% RDA). Rakkudesse jõuab kuni 95% magneesiumist, mis on mitmeid kordi rohkem kui kapsli, pulbri või tableti kujul suukaudselt manustades – transdermaalne magneesium ei koorma ka magu ega seedekulglat. Toodet võib pihustada ka keelele, kuid ei ole hea maitsega.

Magneesiumkloriid (MgCl₂) võib aidata leevendada järgmisi vaevusi: depressioon, ärevus, väsimus, peavalu, astma, lihsaspinged, liigesvalud, unehäired, krambid, soolehaigused, detoksifikatsioon, ülekaal, magneesiumipuudulikkus. Magneesiumkloriid on oluline mürgiste ainete ja raskemetallide elimineerija ning organismi mineraalide tasakaalu taastaja, reguleerib kolesterooli tootmist ning on hea vererõhu normaliseerija.

E&S´i “Magneesiumiõli Natural STRONG 31%” (31% kontsentratsioon Zechstein magneesiumkloriidi) on hea kingitus hoidmaks nii teid kui teie poolt armastatud inimesi. E&S magneesiumkloriid on pärit 1600m sügavuselt maapõuest, Hollandi ja Põhjamere all asuvast 250 miljoni aasta vanusest Zechsteini soolaladestust. Magneesiumõli on 100% looduslik ja seda võivad kasutada igas vanuses inimesed, sh lapsed, rasedad ning imetavad emad, sobib ka diabeetikutele ja taimetoitlastele.

Avafoto: Pexels/Adrienn