NordenBladet — Kui süda rinnus ihkab reisile minna, aga huvitavate sihtkohtade nimekiri on liiga pikk, võid julgelt ka tähtede abile loota. Popsugar kirjutab, et horoskoobimärk võib määrata teile just sobiva reisisihtkoha, mille peale ise ehk ei tulekski.

Astroloog Joshua MacGuire paljastas igale tähemärgile sobiva reisisihtkoha. Loe, kuhu ta soovitab just sinul praegu minna!

Jäär: London
Jäär kipub kergesti tüdinema, aga Londonis jagub talle palju tegevust ja nägemist. Vaatamisväärsused, ööelu, show´d, näitused – just jäär on see, kes jaksab sellise kiire tempoga kaasas püsida.

Sõnn: Rooma
MacGuire´i sõnul sõnn armastaks Roomat. Toit ja mood on imeline, aga sõnnile meeldib lisaks veel see, kuidas itaallased naisi kohtlevad.

Mis puutub toitu, siis jah, sõnn on toidusõber ja Roomas jagub kõrgkvaliteedilist pitsat ning pastat.

Kaksikud: Barcelona
Kaksikud naudivad lühikest reisi – Barcelonas olles saabki ette võtta erinevaid päevapikkuseid väljasõite, mille käigus näiteks naaberlinna avastada.

Rannad, veinikeldrid, imeline arhitektuur ja muuseumid on kaksikute jaoks meeliülendav nauding, et tasakaalu hoida, ent samas liikuvus ja aktiivsus säilitada.

Vähk: Martha´s Vineyard
Cape Code´i lõunarannikul Ameerika Ühendriikides asuv saar sobib vähile ja kõige kodusemat tunnet tekitab sealne Martha´s Vineyard.

Maailmaklassi rannad, kultuurisündmused, värske kala ja köögiviljad ning puuviljad – Martha´s Vineyard on selleks parim paik, et vähi soovid teoks saaksid. Saar on tõeliselt lõõgastav ja kaunis, et puhkus tunduks päriselt puhkusena.

Lõvi: Tahiti
Päikest armastav lõvi naudib suvist ilma, kaunist randa ja lõõgastunud olemist.

Kui lõvi ei ole parasjagu surfamas, snorgeldamas või sukeldumas, naudib ta muuseume, golfi, ostlemist ja erinevaid toite, mida Tahiti pakub. See Vaikses ookeanis asuv Prantsuse Polüneesia saar on tõeline paradiis.

Neitsi: Napa Valley
Napa maakonnas on palju tegemist, sealne rahulik ja aeglane elutempo on neitsile just sobiv. Loodust armastav neitsi naudib mägiradasid, jalgrattasõitu ja matkamist. Gurmeetoitu armastav neitsi saab sealt imelisi restoranikogemusi.

Kaalud: Pariis
Pole olemas romantilisemat linna, kui Pariis.

Intellektuaalsed kaalud armastavad muuseume ja ostlemist, kus kõik butiigid tuleb läbi käia. Esteetikuna naudib ta linna vaatamisväärsuste pildistamist.

Skorpion: Amsterdam
Skorpion on seksuaalsuse mõttes juhtpositsioonil ja Amsterdam ongi energeetiliselt üks maailma kõige ahvatlevamaid paiku.

Kui seksimuuseumid, julged teatrietendused ja näitused ei paku huvi, saab skorpion indu suurepärasest arhitektuurist, maastikust, kultuurist ja toidust, mida eal ei unusta.

Ambur: New Orleans
Lõdvestunumale tähemärgile sobib suurepäraselt reis sinna linna. Kui ta ei reisi sinna Mardi Gras ajal, hoiab Prantsuse kvartali ja Bourbon´i tänava ööelu teda jätkuvas peomeeleolus.

Sealsed inimesed on väga sõbralikud – ambur naudib jutustamist ja neworleansilased vastavad talle sellega. New Orleans on kultuuride segunemise paik, mis lummab ambureid.

Kaljukits: Aspen
Tipprestoranid, stiilsed butiigid ja mitmed klubid tekitavad veevalajale koduse tunde. Veevalajad naudivad Hollywoodile omaseid salajasi järelpidusid.

Veevalaja: Berliin
Berliinis on palju klubisid, mis isegi veevalaja üllatuma panevad. Lisaks metsikule ööelule pakub ka Berliini ajalugu harivat kogemust. Berliini loomaaed ja jalgrattamatkad loovad igapäevarutiinile rahustavat vaheldust.

Kalad: Adirondack
See New Yorki kirdeosas asuv mäestik sobib just kaladele hästi. Piirideta eluviisi harrastav tähemärk naudib vabadust, mida mäestik pakub. Pole parkimistasusid, ega väravaid…vaba elu, mis räägib konkreetse tähemärgi hingeelust.

Kaladele meeldib ringi rännata, tähistaeva all telgis magada ja nautida põliseid järvi.

Avafoto: Pexels /Pixabay

Loe lisaks:
“Näkkälän noita! suhtehoroskoop: Erinevate tähemärkide kõige TÜÜTUMAD omadused

MAIADE ASTROLOOGIA: Iidne Asteekide horoskoop. Vaata järgi, kes sa nende horoskoobi järgi oled?

SEE TÄHEMÄRK on oma iseloomult kõige kahepalgelisem