NordenBladet — Austraaliast pärit Michelle Bourke planeeris innukalt ümbermaailma reisi, mida ta koos oma mehe Pauliga ette pidi võtma. Ka Paul oli väga elevil võimaluse üle maailma näha. 25 aastat koos olnud paari unistused purunesid julmalt, kui mees nahavähki haigestus, kirjutab The Sun.

Mehe seisund halvenes väga kiiresti ja ta jäi peagi voodihaigeks. Paul hakkas oma naise Michelle´i käest küsima, et mida ta tegema kavatseb hakata, kui mees on surnud ja ta sai naiselt lubaduse, et reisiplaanid ei jää sellest hoolimata katki.

Naine lubas, et võtab reisile mehe foto kaasa, sest nii saab ta tunda, justkui Paul oleks jätkuvalt temaga ja näeks kõiki neid kauneid maailma paiku.


Foto: Michelle Bourke/Instagram

Paul suri haigusesse aastal 2016. Aasta hiljem otsustas Michelle pidada mehele antud lubadust ja läks pikale reisile Euroopasse ja Ameerika Ühendriikidesse.

Ta pakkis endaga kaasa lahkunud abikaasa täispikkuses papile kleebitud koopia. Michelle´i sõnul on papist Pauli lihtne kaasas kanda, sest see on kolmeks osaks kokku volditav. Lisaks ei kaalu see palju ja selle saab lennu ajaks käsipagasisse voltida. Papist meest on muuhulgas transporditud rongides ja bussides.


Foto: Michelle Bourke/Instagram

Esimesel reisil viis Michelle oma papist mehe Paul McCartney kortserdile ja imetlema nii Stonehenge´i kui ka Eiffeli torni. Alguses oli papist Pauliga veidi muserdav liikuda. Inimesed vaatasid teda imelikult, kui Michelle poseeris koos papist kujuga ja imestasid, et miks ta küll nii teeb.

Teisalt leidus inimesi, kes imetlesid sellist lahendust. Papist kuju inspireeris paljusid Michelle´iga jutustama tulema ja tema lugu kuulama.


Foto: Michelle Bourke/Instagram

Vahepeal hakkas reis lese tunnetele rusuma. Näiteks Eiffeli torni nägemine tõi pisarad silma. Paar oli kaua planeerinud romantilist reisi Pariisi. Nüüd oli naisel kaasas vaid mehe papist koopia.

Kuigi esimene reisikogemus oli väga kaugel ideaalsest, ei lasknud Michelle end sellest heidutada, vaid julgustas end edasi reisima. Ta on näinud papist Pauliga koos Taimaad ja uuele Euroopa reisile lisaks planeerib näha ka Hongkongi. Esimene papist Paul on juba niivõrd väsinud olemisega, et naine planeerib järgnevateks reisideks uue meisterdada.


Foto: Michelle Bourke/Instagram

Michelle on kirjutanud reisimisest raamatu #Travelling with Cardboard Paul (Reisimine papist Pauliga). Ta kirjutab oma veebilehel, et on õnnelik, kuna suutis täita Paulile antud lubadust. Kindlasti on ka Paul selle üle rõõmus. Nimelt surivoodil paluski mees, et lähedased elaksid elu täiel rinnal.


Foto: Michelle Bourke/Instagram

Avafoto: Instagram @ bourke.michelle

Loe lisaks:
Hotellikoer Buster on kõige armsam meeskonnaliige! FOTOD+VIDEO!

5 MAAILMA hirmsaimat õuduste reisisihtkohta + FOTOD!

Reisid, mis pakuvad huvi ka alla 10-aastastele