NordenBladet — Kui perre sünnib uus ilmakodanik, on lapsevanemad talle juba enamasti kõik eluks vajalikud asjad ära ostnud. Kuigi iga kingitus pisibeebile on teretulnud, võib beebiasju lõpuks koguneda liiga palju. Oleks ju kurb, kui näiteks sinu kingitud beebi body jääbki kandmata, sest tal juba on neid nii palju ning kõik ei jõua selga, sest ilmakodanik kasvab liiga ruttu.

Kuna värskel lapsevanemal on beebi jaoks juba enamasti kõik asjad olemas, võib lapsevanematele suunatud kingitus hoopis suuremat kasu tuua, kui järjekordne uus beebi tekike. Pealegi beebil pole kingitusest nagunii sooja ega külma – me võime seda sulle lubada!

All on Huffington Post´ist võetud list kingiideedest, mis pole kuidagi seotud beebiga, vaid suunatud otseselt lapsevanema heaolule.

1. Luksuslik mitmefunktsiooniline multikeetja
Mis saaks olla veel parem, kui see, et iga pere saaks toidu kiiresti valmis. Iga värske lapsevanem teab, kui raske on alguses leida aega majapidamistöödeks, toidu valmistamiseks ja enese eest hoolitsemiseks. Mitmefunktsioonilise toiduvalmistajaga on lihtne – paned toidu sisse, lülitad nupust tööle ja samal ajal, kui toit valmib, saab tegeleda teiste oluliste asjadega.

2. Spaa kinkekorv, et tuua spaahoolitsuste mõnud otse koju kätte
Värskel lapsevanemal on alguses väga raske leida aega, et kodust minema lipsata. Üks korralik näohoolitsus või massaaž tunduks sellisel hetkel jumalikuna. Kinkekorvi on väga lihtne koostada – vali kauplusest parimad ja mitmekülgsed tooted kokku ning säti kenasti korvi.

SIIN LEHEL on saadaval väga luksuslikud, ent samas puhtad ja autentsed tooted.

Vali näiteks võilille ja kitsepiima seep (seep sobib ka beebile)

https://www.instagram.com/p/BoTsyCUHT6I/

Magneesiumi juuksesprei

https://www.instagram.com/p/BtBejnmn4q-/

Piparmündi ja magneesiumi vannisool.

https://www.instagram.com/p/BoUKX6cHM3S/

3. Täisautomaatne kohvimasin
See pole mingi tavaline filtriga kohvimasin või presskann, vaid luksuslikkuse täiskomplekt, millega luua hommikust naudingurutiini. Sellise masinaga saab teha alates lattest americanoni välja.

4. Personaalne termostass või korduvkasutatav kohvitops
Värske lapsevanem unustab tihti oma pooliku kohvitassi kapi äärele ripakile ja kui ta selle sealt millalgi avastab, on jook ammu jahtunud. Termostass aitab kohvi piisavalt kaua soojana hoida ning näeb lisaks silmapaistev välja.

Foto: Pexels/Pixabay

5. Pulsikell
Tiheda päevagraafikuga emad ja isad teevad kokku välja palju samme. Jooksevad ülakorrusele lutipudelit otsima, siis tagasi alla, et mähkmeid vahetada, õue lapsega jalutama, poes käigud jne. Korralik pulsikell aitab sammud kokku lugeda ja ööund jälgida.

6. Niisutav silmaaluste geelmask
Väsinud lapsevanem tunneb neid kasutades tõelist puhkust. Proovi leida sellised, milles oleks kollageeni, vitamin E ja C.

7. Kõrvaklapid
Lapsevanemad kuulevad argipäevas piisavalt nuttu ja kisa oma kodus. Kõrvaklapid on hea viis paariks minutiks pausi saada ja oma lemmik bändi kuulata.

Foto: Pexels/Tirachard Kumtanom

8. Kokkusobivate pidžaamade komplekt
Veidi ameerikalik, aga ühesugune pidžaama tekitab tunnet, et kõik on võrdsed ja loob lõbusat meeleolu. Väga lõbus oleks, kui proovid lemmikloomale samasuguse leida.

9. Käsitolmuimeja
Olgem ausad – imikutega tekib palju segadust, aga keegi ei soovi igakord suurt tolmuimejat välja tuua. Käsitolmuimeja on kõige lihtsam ja kiirem lahendus, et pisipraht ära koristada. Käsitolmuimeja ei vaja eraldi tolmukotte ja on pestav.

10. Luksuslik lõhnaküünal
Kui beebi on magama pandud, las lapsevanem läheb ja naudib oma õhtust vanni ning paneb põlema sinu kingitud lõhnaküünla. Küünal ergutab meeli ja tekitab luksusliku tunde.

Avafoto: Pexels/Rene Asmussen

Loe lisaks:
KINGIPAKK neile, kes hoolivad väga oma lähedastest!

5 MÄRKI sellest, et oled imeline lapsevanem!

Kas puhas pesu lõhnab pesumasinast võttes ebameeldivalt? Lahendused + VIDEO!