Leighton Meesterile meeldivad unikaalsed lõhnad. Sestap käib ta endale parfüüme segamas New Yorgi parfüümiäris, kus saab lõhnavee komponendid ise välja valida, vahendab ajakiri Mood.

“Ma teen endale ise parfüüme. Neid segatakse ühes New Yorgi poes,” räägib ta. “Nad salvestavad su parfüümivaliku, nii et sa võid alati tagasi minna ja endale uue parfüümi segada lasta. Seal võib endale ka iga kord uue parfüümi teha.”

Leightonil on kindel igapäevane ilurutiin, mis aitab tal püsida parimas vormis. “Ma kasutan La Roche-Posay meigieemaldajat, misjärel ma pihustan nahale Eviani vett. Naha puhastamiseks sellest piisab. Kasutan ka Skin Iceland Antioxisdant Calming Serumit, eriti kui ma lendan. Juustes kasutan ka Herbal Essences Dazzling Shine Maski ja Beautiful Ends Leave-in Creami. Olen palsami suur fänn – ma pean olema, sest mu juuksed kannatavad rohkem kui keskmisel tüdrukul.”

Leightoni parimal ilunipil pole mingit pistmist erinevate toodetega – tema sõnul peab end oma nahas mugavalt tundma. “Armastage oma välimust – oma loomulikke juukseid, oma meikimata nägu,” soovitab ta. “Kui endaga rahul olete, olete rahul ka kõige muuga.”