Muusika ja sõnad TIIT KIKAS, JAAGUP KREEM
Lavastaja NEEME KUNINGAS (Rahvusooper Estonia)
Kunstnik HARDI VOLMER
Kostüümikunstnik GRETE „STITCH“ LAUS
Koreograaf VAHUR AGAR

2011. aastal möödub 100 aastat August Kitzbergi tragöödia „Libahunt“ lavalejõudmisest. Juubelilavastusena toob Eesti Nuku- ja Noorsooteater publiku ette „Libahundi“ muusikalise uusversiooni, mis on jätk noortemuusikalidele „Risk“, „Grease“, „Romeo ja Julia“ ning „High School Musical“.

Nuku- ja Noorsooteatri käesoleva hooaja tippsündmusena lavale jõudev muusikalavastus toob kokku eripalgelise loomemeeskonna. Muusika autoriteks on Tiit Kikas ja Jaagup Kreem, kellelt ühtlasi ka laulusõnad. „Libahundi“ lavastab Neeme Kuningas (Rahvusooper Estonia), kunstnik on Hardi Volmer, koreograaf Vahur Agar. Kostüümid loob Milaanos ja Londonis moekunsti ning fotograafiat õppinud Grete „Stitch“ Laus.

Eesti kirjandusklassikasse kuuluv tragöödia „Libahunt“ saab muusikali kujul jõulise ja kaasaegse uustõlgenduse. Nuku- ja Noorsooteatri lavastus saab olema muinasjutuline ja fantaasiarikas versioon Kitzbergi „Libahundist“, mis oma eklektilisuses rõhutab loo ajatust ning korduvust. Tiina osas astub üles Liisi Koikson,Marit kehastab Hanna-Liina Võsa ja Margust Arno Tamm.

„Libahunt“ esietendub Eesti Nuku- ja Noorsooteatris 26. märtsil 2011.

Sihtgrupp: noored ja täiskasvanud.