NordenBladet – Olen märganud, et mida suuremalt ma ette võtan, seda suurem edu mind saadab. See on juba nagu muster – suured plaanid õnnestuvad ja väiksed plaanid ebaõnnestuvad. Võib-olla on põhjus selles, et suuremaid plaane võtan ma tõsisemalt ja suurema kirega. Suured plaanid tunduvad alguses enamasti kõik nii suured ja teostamatud, et mul tekib kange tahtmine tõestada nii endale kui teistele, et neid siiski on võimalik teostada.

Mulle meeldivad väljakutsed. Töötan mitmekordsel kiirusel, kui mul on eesmärk silme ees. See on minu puhul täiesti tavaline, et võtan nii suure eesmärgi, et see naerdakse enamus inimeste poolt välja. See on kurb, et inimesed naeruvääristavad suuri plaane ja projekte, alavääristavad ning panevad käe ette tihti lihtsalt mugavusest. Loomulikult, ühelgi ettevõtjal kõik plaanid alati ei teostu ega õnnestu ja oi kui suur on siis inimeste rõõm (kahjurõõm), kui sul mõni ettevõtmine ebaõnnestub. Siis võid täiesti kindel olla, et on korralikult meediakajastust ning kõneainet. See on täitsa hämmastav, kui palju teiste ebaõnn inimestele rõõmu võib valmistada. Aga ma olen aastatega sellega harjunud. Enamasti on nii, et mida suurem on juba ette jalgade ette panek ning kahjurõõm, seda suurema innu ja nutikusega ma asja kallale asun. Suurelt on tegelikult lihtsam tegutseda kui väikeselt. Miks? Sest inimesed alateadvuses tegelikult tahavad näha inimesi, kes suuri asju korda saadavad. Algul naeravad, hiljem järgivad või jäljendavad.

Olete vahel mõnda diili tehes küsinud nii suurt summat, et endal on ka piinlik? Olete löönud letti nii hullumeelse idee, et pelgalt selle pöörasus tekitab huvi? Mina olen ning täna mõtlesin just sellele, et just suured ja hulljulged plaanid on mul pea kõik õnnestunud ning väikesed “peenraha”-projektid jäävad vastuseid ootama ning tuhmuma. Mulle meeldivad sellised ettevõtmised, mida paljud ette võtta ei julge. Mulle meeldivad sellised plaanid, mis mind ennastki natuke hirmutavad. Aga mulle meeldib kasvada orgaaniliselt ja riskivabalt. Mulle ei meeldi elada võlgu. Ma küll teen suuri plaane rahaga mida mul veel pole ent ma ei kasuta kunagi raha enne kui see on reaalselt olemas. Mulle ei meeldi rahaga riskida. Küll aga meeldib mulle riskida pööraste ideedega ning arendada erinevaid win-win koostööprojekte.

Today´s success motto! If you wish to be Great and wish to do Great things  —
you need great and open minded (even little crazy) people around you!
People, who believe in the beauty of their dreams! – Helena-Reet

 

Minu 9 soovitust, et su suured projektid õnnestuksid

– KÕIGE OLULISEM: Veendu, et projekt millega tegelema soovid hakata on õpetlik või maailmale-inimkonnale kasulik-vajalik, et sa ise seda tehes kasvaksid inimesena
– Sinu heal ideel pole kaalu, kui sa seda ellu ei hakka viima. Ideesid on teostada alati kordades keerulisem kui välja mõelda.
– Räägi oma ideest, tee sellele reklaami (ära karda, et sinu idee varastatakse, sest nagu ma eelmises punktis ütlesin, teostus on keerulisem kui idee ise. Hea idee on see, millega kaasneb juba nägemus, kuidas seda teostada.
– Ära kohku fakti ees, et soovid ehitada miljardi euro ettevõtet aga miljonit vaba raha pole. Raha on maailmas palju.
– Ole järjepidev ja enesekindel. Kui sa usud oma plaani, siis tee kõik selleks, et see teostuks.
– Ära arenda ettevõtet võttes võlgu. Mida orgaanilisemalt sinu ettevõte kasvab, seda rahulikumalt saad öösiti magada ning seda vähem kannatab sinu plaan majanduskriiside ajal
– Leia mõttekaaslasi ja koostööpartnereid
– Anna maailmale tagasi… teha tasub ainult head! Kui inimene ja ühiskond spirituaalselt ei kasva ja arene, siis pole sinu plaan jätkusuutlik. Kui sa midagi tõeliselt suurt tahad korda saata, siis tea, et suured teod saavad alguse väikestest muutustest. Ole sina see, kes selle ahela omavahel kokku toob.
– Ära karda kaotada, ära karda, et sind välja naerdakse. Suuri laevu saadab alati kajakate kisa. Vahel läheb ka mõni laev põhja, sellega tuleb arvestada. Võta seda sellisel juhul kui õppetundi.

Minu viimane suur ettevõtmine on Elisheva & Shoshana (E&S) brändi loomine. See on olnud üks suur õnnestumine ning hea näide sellest, et kõik on võimalik! Maailma tipp kosmeetikabrändide sekka nagu Estee Lauder, Olay, Lancome, Biore, Shiseido, Dove, Neutrogena jne on meil veel pikk tee ees aga tugev algus on tehtud. Paari kuuga oleme lisaks müügikohtadele Soomes ja Rootsis hakanud ehitama müügivõrgustikku ka Eestis. Muidugi on mul sellise ettevõtmisega lihtsam alustada kui enamus inimestel, sest mul on olemas mitme miljoni pealine lugejaskond NordenBladet ja OHMYGOSSIP-lehtedel ning sotsiaalmeedias – igapäevane kuuekeelne meediakanal.

Elisheva & Shoshana käsitööseebid ja vannisoolad seisavad uhkelt Skandinaava tippbrändide kõrval, veebruaris tuleme turule ka keha- ja peaspreidega ning juba on välja töötamisel shampoonid, balsamid ja vedelseebid! Tõeline luksus on tegeleda sellise naiseliku asjaga, mis teeb head nii enda perele kui paljudele inimestele maailmas. Seisan puhtama maailma eest, tervislikuma elu eest! Paigutame ennast ise luksuskosmeetika (luksus hoolduskosmeetika) alla, sest meie peamine müügiargument on kvaliteet ja toodete tõhusus. Kuna mu noorem tütar Ivanka Shoshana on autist ning tundlik erinevatele toodetele ning ma ise olen väga tundlik erinevatele aroom-toodetele, siis üks eesmärk oli ka toota loodussõbralikku hoolduskosmeetikat, mis sobib hästi tundliku naha ja peanahaga inimestele. Valdava osa toorainest-ravimtaimedest kasvatame oma aedades ise!  Täna tellisin 10 000 uut pakendit! Kogused ja numbrid kasvavad nii meeletu kiirusega, et pean ennast lausa näpistama, et seda uskuda! Such a success! Olen nii tänulik, et saan tegeleda asjadega, mis mulle meeldivad ja korralikke väljakutseid esitavad!

Loe ka:
Helena-Reet Ennet: MINU TEE MILJARDÄRIKS ehk kuidas saada maailma kõige eliitsema inimrühma liikmeks?

https://www.instagram.com/p/BsKhYEZHuW7/

https://www.instagram.com/p/BsKcXJfnp7f/

https://www.instagram.com/p/BsKdBqfn5h4/