NordenBladet –  Suvi on täies hoos ning lapsed leiavad iga päev uusi mänge ja tegevusi – suplevad koduaeda paigutatud täispuhutavas basseinis, mängivad oma mängumajas, käivad jooksmas, mängivad naabri lastega ning kokkavad. Estellal mängib iga päev ka viiulit ning loeb oma kohustuslikku kirjandust, mida koolis suveks lugeda jäeti. Mängumaja on aastaid seisnud, ent nüüd tuli neil soov see korda teha ja sisse kolida. Terve päev koristati, veeti toast asju mängumajja ning loomulikult plaaniti sinna jääda ka ööseks.

No las jäävad, mõtlesin. Pole mõtet kõike keelata. Aga nagu ma arvasin, nii ka läks – kella kaheteist paiku öösel olid mõlemad kõpsti toas tagasi – sest väidetavalt oli mängumajas “kuri sääsk”, kes magada ei lasknud. Ise kaldun arvama, et neil oli ebamugav ja võib-olla isegi hirm. Aga nüüd elamus käes ning tuju tagantjärgi hea. Altpoolt leiate mõned pildid meie basseinist, laste mängumajast ning Estella Elisheva tehtud hõrgutistest.


Üks meie suvine lemmik on maitsestamata jogurtist tehtud magustoit. Selleks on vaja maitsestamata jogurtit (või Kreeka jogurtit), mett, värskeid marju ning müslit. Sega komponendid kokku ja maitsev ning tervislik magustoit ongi valmis! Yumm**** Leidsime Rimist ka vahva topsi (maksis vist euro), kuhu saab just sellist jogurtit kooli/trenni/reisile kaasavõtmiseks teha. Väga mõnus ja praktiline. Kaan käib korralikult peal ja müsli osa saab eraldi kaane sisse panna. Ohh jah, no ja siis veel isetehtud marjajäätis – tegemisrõõm on lastel suur, ainult kahjuks vormist välja võtmine meil veel ei õnnestu. Äkki kellegil on mõni nipp jagada, kuidas ise valmistatud jäätis vormist ilusti välja saada?