Olen kahe lapse ema ja ei suuda ära imestada, kuidas on võimalik, et realitisaates “Naistevahetus” lubatakse osaleda inimestel, kellel on alles beebieas lapsed. Tundes ka enamus saatemeeskonna liikmeid ning teades, et nad on ise lapsevanemad ning väga toredad inimesed, hakkab minu arvamus nendest kahjuks muutuma.

Kas rahaahnus on tõesti nii suur, et teadlikult lõhutakse peresid ja mis põhiline  –  traumeeritakse lapsi, et võimalikult suurtel massidel magalarajoonide inimesestel meelt lahutada ning tänu “beebidele” suuremaid reitinguid saada ning siis suurem reklaamikopikas tasku pista?! See on umbes nagu vaimne pedofiilia…

Kas on normaalne, et võõras ema võtab võõra 2-aastase lapse endale kaissu? Kas on normaalne, et isa kutsub võõrast naist ajutiselt lapse kuuldes emmeks? Kas on normaalne, et täna vaid 9-kuune laps kümne aasta pärast küsib vanematelt “Miks te koos ei ela?” ja siis netist saab vaadata videot, kuidas tal lasti mähkmete väel põrandal magada ning vanemad uuest kaaslasest pea kaotasid?

Paare vahetagu lasteta pered!!  Lapsed on vastutus terveks eluks, mitte mingid mänguasjad või vanemate eneseimetluse ja kuulsaks saamise vahendid. Need, kes enda ellu vürtsi otsivad ja n-ö suhet tahavad proovile panna, veendugu oma partnerites enne, kui lapsi soovivad. Osalege või pornofilmides, vahetage paare ja seksige grupis – aga lapsed jätke sellistest mängudest välja! Ilma naljata – sellised vanemad peaksid kaotama õigused lastele ning inimesed, kes sellist hävitustööd toodavad, peaksid tõsiselt enda sisse vaatama.

Lastekaitseasutused peaksid “Naistevahetuse” vastu hagi esitama. Inimesed peaksid sellisele “meelelahutusele” vastu seisma, meedia peaks selliseid inimesi taunima. Vastik, et nõnda paljudel inimestel moraal täiesti puudub.

Head saated lahedavad probleeme, mitte ei tekita juurde. Juba Naistevahetuse formaat on täiesti ebaeetiline. Emasid ei vahetata!