NordenBladet — Kui perre sünnib beebi, varutakse koju igasuguseid vajaminevaid tarbeid, nagu näiteks lutipudel, võrevoodi, mähkmeid jne, vahendab The Savvy Bump.

Lisaks ülalmainitule hangi endale ka need allolevad asjad, sest kui alguses neile ei mõtle, kahetsed hiljem, et ostmata jätsid.

1. Ühekordne lina
Tasuta apteegipaki seest saad kindlasti ühe linakese, aga sa vajad aja jooksul neid veel, et lapse madratsit määrdumise eest kaitsta. Tõde on, et ka sinule kuluksid need ära, sest esimesel nädalal võib rinnapiima kogus kasvada ning hommikul avastad end piimaloigu seest.

2. Õrnatoimeline pesuvahend
Beebi pesu tasub pesta lõhnatu ja hellale nahale mõeldud spetsiaalse vahendiga.

3. Võimas tolmuimeja
Kui beebi hakkab agaramalt ringi liikuma, saab selgeks, kui hea tolmuimeja teil on. Kui beebi roomab mööda põrandat ringi, veendu, et talle ei satuks käte külge tolmurulle ja muud puru, sest need satuvad otse suhu.

4. Seljakott
Spetsiaalsed beebitarvete jaoks mõeldud kotid näevad kenad välja, aga pole väga praktilised. Seljakotti mahub rohkem asju ja jätab käed vabaks – eriti mängib see rolli, kui laps juba iseseisvalt liigub. Vali selline mudel, millel avaneb lukk võimalikult palju, sest siis ulatud asju võtma ka põhjast, ilma, et koti pea-peale keerad.

5. Apteegivahendid
Märjad salvrätikud, vatitikud, haavapuhastusained, sidemed, valuvaigistid on asjad, mida vajad ilmselt isegi peale sünnitust.


Avafoto: NordenBladet