NordenBladet – Me kõik soovime elada rõõmuküllast rahuldustpakkuvat elu, me kõik soovime olla vabad, areneda ja tunda ennast hästi ning nautida igat hetke. Vaimne maailm on täis salapära, mille üle puudub inimesel kontroll. Meie esivanemad ja spetsialistid esoteerika alal soovitavad jälgida neid 11 märki, et mitte lasta tumedaid jõude oma organismi ja kindlustada endale vaimne rahu.

1. Ärge tülitsege hommikul.
Vältige tülitsemist hommikul, samuti enne kuu lõppu või algust ja aasta algul. Tülid tõmbavad ligi ebaõnne ja kurjust, mis kleepuvad teile külge kogu järelejäänud päevaks, kuuks või isegi aastaks! Õnneliku suhte jaoks on oluline suhtlemine, avatus ja vaeva nägemine, et koos teise inimesega õnne kogeda. Üks terve suhte põhialuseid on see, et mõlemad osapooled on võimelised oma tundeid väljendama ja teist inimest kuulama!

2. Süüdake hotellides tuli põlema.
Peatudes hotellis ja sisenedes tuppa, siis esimese asjana süüdake tuli – kas kaminasse, küünal või kasvõi tulemasinas. Tehke seda kohe esimese minuti jooksul, enne kui sulgete ukse. See mitte ainult ei kaitse teie raha „nn. põletamisest“, vaid ka näitab, et te – olete toa uus omanik, kes peletab sealt välja kurjasid jõude.

3. Ärge kiirustage avama ust kui olete kolm päeva sealt eemal olnud.
Kui teil on vaja kodust lahkuda ütleme näiteks kolmeks päevaks ja teie eemalolekuajal on maja tühi, siis ärge kiirustage tagasitulekul kohe ust avama. Algul koputage kolm korda uksele, siis oodake pool minutit ja alles siis avage uks. See on lihtne meetod kogunenud negatiivsuse eemaldamiseks.

4. Valige õigesti oma eluase.
Uue eluaseme valikul viige potentsiaalsesse majja koer või siis laps. Kui laps ei hakka nutma uues kohas, pange ta põrandale; kui ta hakkab rahulikult mängima ja koer ei jää seisma sissepääsu juures ja liputab saba siis võite kindel olla, et teie perel saab siin olema kõik hästi. Aga kui laps hakkab nutma ja koer haugub, siis otsige edasi. Selles kohas ei oota teid mitte midagi head.

Loe ka:
Veedade tarkus: MILLEST räägib sinu kodu uks ja kuidas see kodu energiat mõjutab?
Kuidas puhastada elamist negatiivsest energiast ning tugevdada immuunsust võõra kadeduse ja vihkamise vastu?

5. Peale õududunenägu pühkige kolm korda patja.

See ei ole nali: öösel ärgates õudusunenäo peale ei pea te otsaesist pühkima vaid pühkige kolm korda oma käega patja. Seejärel pigistage patja oma kätega, keerake padi ümber ja magage edasi. Ärge mitte mingil juhul rääkige oma õududunenäost võõrastele inimestele!

6. Vabanege sagedastest õudusunenägudest.
Ärevus ja stress on sageli traumaatiliste sündmuste tagajärjeks ning õudusunenägude põhjustajaks. Rahvusvahelise uneuuringute assotsiatsiooni (IASD) andmetel võivad halbu unenägusid või luupainajaid tekitada ohtlik operatsioon või haigus, armastatu leinamine, kallaletungi kogemine või tunnistamine ning suurem õnnetus. PS! Mõned arstirohud, muuhulgas unerohud, võivad n-ö kõrvalmõjuna esile kutsuda halbu unenägusid. Seetõttu konsulteeri arstiga, kui kasutad pidevalt mõnd ravimit. Ka päevapealt mõne rohuga lõpetamine võib und häirida. 

Kui teid piinavad tihti hirmsad unenäod või ärevad mõtted ei lase magama jääda, siis pange voodi peatsisse käärid või nuga. Teie uni muutub rahulikumaks ja sügavaks.

Loe ka:
ÄRA jäta unehäireid tähelepanuta! Unetus ja sellest tulenev väsimus rikub organismi tasakaalu
UURING: KOERAGA koos voodis magamine tagab parema une

7. Ärge avage kodus vihmavarju.
Hoidke vihmavari kinnisena ja soovitavalt nurgas. Ärge ostke kunagi musti või valgeid vihmavarje. Samuti ei tasu kodus üles panna võrkkiike, kui seal keegi ei lesi.

8. Ärge vastake võõrastele tervitustele.
Kui unes või siis pimedal tänaval tundub teile, et keegi tervitas teid ja te pole kindel või ei tunne ta häält ära – ärge vastake. Vastake vaid tuttavatele häältele.

9. Peske sööginõud kohe peale söömist.
Mustad nõud toovad igasse kööki kurja saatust. Ärge jätke mitte mingil juhul musti nõusid ööseks ja ärge mitte kunagi jätke valamut kauaks nõusid täis. See avab mustadele jõududele sissepääsu majja.

10. Ärge hüüa öösse.
Arvatakse, et pimedas laulmine tõmbab ligi tumedaid jõude, mis toovad ebaõnne. Sellepärast ei laulnud meie esivanemad kunagi peale päikese loojangut.

11. Ärge riputage kodus üles palju peegleid.
Peegli leiutamisest alates on arvatud, et see mitte ainult ei peegelda inimese nägu ja keha, vaid ka salvestab selle. Venemaal peeti peeglit veel 17. sajandi lõpul ohtlikuks leluks ja saatana tööriistaks. 1666. aastal kehtestas oikumeeniline kirikukogu seaduse, mis keelas vaimulikel peegleid oma majja toomast. Paigalda peegel kodu sissepääsu lähedale. See aktiveerib feng shui vee elemendi ning pakub sulle uksest välja astudes positiivse vilksatuse iseendast. Peeglid on lubatud vaid esikus, ja vannitoas ja mitte mingil juhul magamistoas. Feng shui´le tuginedes võib peegel luua soodsa pinnase selleks, et suhtesse tekib kolmas.

Kas te jälgite neid märke?