NordenBladet – Ligi 10 aastat turul olnud populaarne Skandinaavia rõiva- ja aksessuaaribränd “Ohmygossip Couture” liitus möödnud nädal esmakordselt Instagram´iga. Siiani peamiselt Brasiilia turul tegutsenud Eestist pärit bränd teatas pressiteates, et lähiaastatel plaanitakse tulla tugevamalt ka Skandinaavia turule ning Instagrami konto tegemine oli möödapääsmatu.

“Tänapäeval on sotsiaalmeediast mööda vaatamine vältimatu,” ütles Ohmygossip Couture´i asutaja Helena-Reet Ennet NordenBladet´ile. “Noored, kes on meie peamine sihtgrupp, kolivad Facebook´ist Twitterisse ja Instagrami. Kuna meil Facebooki ja Twitteri lehed on juba aastaid, siis leidsime, et on viimane aeg ka Instagrami konto teha. Paari päeva jooksul oleme teinud ligi 200 postitust ning saanud üle 6000+ järgija. Kui selline kasvutempo kasvõi mõnda aega jätkub, oleme peagi üks kiiremini kasvav moe-bränd internetis.”

“Ligi kümne aasta jooksul on tehtud kõvasti tööd ning modellid, avaliku elu tegalased, missid, lauljad, näitlejad ja kõik teised kaunitarid, kes meie brändi on tutvustanud, jõuavad tasapisi ka meie Insta kontole. Materjali on väga palju ning uusi postitusi kavatseme teha regulaarselt! Kõik rõivabrändi austajad, kes on endale mõne meie toote soetanud, saavad seda tagida (hastagiga #ohmygossipcouture) ning lahedamad postitused jõuavad kindlasti ka meie esilehele ning teistele sotsiaalmeedia lehtedele,” lubab Helena-Reet.

Ohmygossip Couture´i Instagram´i kontot näete SIIT

https://www.instagram.com/p/BZ55HcUHuye/?taken-by=ohmygossipcouture

https://www.instagram.com/p/BZ8Xb22H0P9/?taken-by=ohmygossipcouture

https://www.instagram.com/p/BZ6UKL8nWhW/?taken-by=ohmygossipcouture

https://www.instagram.com/p/BZ6CoyTHzzb/?taken-by=ohmygossipcouture

https://www.instagram.com/p/BZ5xMyeHa3r/?taken-by=ohmygossipcouture

https://www.instagram.com/p/BZ8q_vpHUbt/?taken-by=ohmygossipcouture

https://www.instagram.com/p/BZ5pmmynNxP/?taken-by=ohmygossipcouture

https://www.instagram.com/p/BZ5hSX-n8wv/?taken-by=ohmygossipcouture

https://www.instagram.com/p/BZ5d1-fHhea/?taken-by=ohmygossipcouture

https://www.instagram.com/p/BZ5V_AAncDb/?taken-by=ohmygossipcouture

Avafoto modell Triin Tulev. Foto: © Ohmygossip Couture/ Ingrid Eloranta (Lifebeach studio) PRESSIFOTO AVALIKUKS KASUTMISEKS