OHMYGOSSIP – Kuulsa rallisõitja Marko Asmeri ja tema kauni eksnaise Gerli Asmeri abielulahutus on tekitanud meedias palju kõlapinda. Asjaolu, et paar elas juba aasta alguses eraldi, on pisut tahaplaanile jäänud, kuid siiski kõnekas fakt, mis kinnitab, et lahkumineku taga ei ole midagi enamat kui kahe inimese otsus oma elu eraldi elada, kuid kahte toredat poega ühiselt kasvatada, vahendab Ohmygossip.ee.

Gerli räägib, et nende lahutus jõustus 11. juulil, kuid juba veebruaris kolis Marko perest eraldi elama. “Meil oli pisut erinev nägemus pereelust ja selle toimimisest, aga see ei tähenda, et me ei saaks kahekesi sõbralikult ühiseid lapsi kasvatada,” ütleb Gerli.



Reklaam:




Peale lahkuminekut on mõlemad vallalisena elanud ning Gerli kummutab kuulujutud, justkui tema ja Jaak Madison oleksid paar. “Jaak pole meie abielu lõhki ajanud ja me pole paar,” naerab Gerli meediasse lekkinud juttude peale.

Gerli on pärit edukast perekonnast ja aitab hetkel kaasa pereäri kasvatamisele. Gerli vanematele kuulub eestlaste poolt armastatud Nopri kaubamärk ja selle all müüdavad lehmapiimatooted.

 

Avafoto: Gerli Asmer (Erakogu)