NordenBladet – Janne Saar on tuntud muusik ja sõnade autor, kes toitub ning elab tervislikult ning soovitab seda teistelegi. Janne teab, et elus edasi jõudmiseks ei piisa vaid soovist. Inimene koos sõprade ning kõige ümbritsevaga moodustab terviku ning need, kes soovivad elus edasi jõuda, need ümbritsevad end ka tervete ja tervisest lugu pidavate inimestega. NordenBladet toob teieni Janne kolm soovitust tervislikuks eluks!

Positiivsed mõtted – Ma arvan, et enda mõtete kontrollimine on hädavajalik omadus, et elada tervislikku elu. Usun, et negatiivsed mõtted on paljudel juhtudel ka haiguse põhjustajaks. Siin on näiteks graafik mis näitab, mis juhtub energeetiliselt su kehas kui koged emotsioone. Kui inimene ei oska negatiivseid emotsioone lahti lasta ja enda energia keha puhastada siis see koguneb su kehas kuni sellest lõpuks tekib haigus. Sellepärast on oluline mõelda võimalikult positiivselt.

Tervislik toit – Väga oluline on pöörata tähelepanu kust tuleb toit mida sa sööd. Kuidas see kasvatatud on? Ja kas saad vajalikud vitamiinid oma toidust kätte? Kahjuks enamus inimesi pöörab rohkem tähelepanu sellele kuidas toit maitseb ja ei mõtle sellele kui palju sellest toidust elujõudu saab. Tervislik toit on ka väga seotud sinu mõtetega. Kui toitud tervislikult on lihtsam elada positiivsel lainel.

Ümbritse end inimestega kes sind armastavad ja sinusse usuvad – Praktiliselt võimatu on elada tervislikult kui sind ümbritsevad negatiivsed inimesed. Kui sinu sõbrad on sellised, kes palju alkoholi tarbivad, suitsetavad ja pidutsevad, siis suure tõenäosusega oled sina samasugune. Kui su sõbrad on sellised, kes soovivad areneda ja elus edasi jõuda ning end pidevalt ületada, oled ka sina selline.

https://www.instagram.com/p/BUkVAOyAoKt/?taken-by=jannesaar

 

https://www.instagram.com/p/BURrmomA5Re/?taken-by=jannesaar

 

https://www.instagram.com/p/BQ5WCEAAynF/?taken-by=jannesaar

Avafoto: Janne Saar (Instagram/@jannesaar)