OHMYGOSSIP – “Tõsi ta on, et sügisest ma enam ametlikult “Pealtnägija” mees- ja naiskonda ei kuulu, ehkki plaanime koostööd jätkata ka tulevikus. “Pealtnägija” seltsis on möödunud 6 imelist hooaega ja see on üks eluetapp, mille üle tunnen suurt uhkust. Etapp, mis oli väga raske ja pani ennast väga palju ületama, mis õpetas mulle tohutult palju, mis sundis paljutki ohverdama ja mis tõi hästi palju rõõmu ja mis tegi väga palju õnnelikumaks. On kirjeldamatu tunne teada, et sul on võimalus päriselt ka iga nädal natukenegi Eesti elu paremaks muuta, inimeste muresid päriselt lahendada, protsesse liikuma lükata ja aidata häid inimesi ja tegusid fookusesse tõsta,” kirjutab Piret Järvis oma Facebooki seinal.

“Aga kõige rohkem olen viimastele aastatele tagasi vaadates tänulik selle eest, et sain umbes viiendiku oma elust veeta tõeliselt inspireerivas häid, tarku ja siiraid inimesi täis teleperes.”

“Aitäh Piret ja Mihkel, et julgesite astuda selle ootamatu sammu ja kutsuda Eesti üht kõige tõsiseltvõetavamat ja legendaarsemat telesaadet tegema popmuusiku! Väga mässumeelne teist. 🙂 Aga mul on nii hea meel, et te just minu välja valisite. Te mõlemad olete mind väga palju õpetanud ja inspireerinud. Piret, sinu puhul imetlen sinu soojust, sinu vääramatut oskust häid inimesi enda ümber koondada ja alati oma meeskonna eest emalõvina väljas olla. Aitäh Sulle! Ja Mihkel, aitäh selle kannatlikkuse eest olla nonstop elav ajakirjanduse õpik, kelle kõrval olen tundnud, et iga päev on teinud mind natukene targemaks ja paremaks inimeseks. Sinu meelerahu, tarkus ja visadus on asjad, mida ma imetlen ja mis loodetavasti on natukenegi mulle ka külge jäänud.”

“Jaak, aitäh, et oled alati olnud olemas oma soojuse, elurõõmu, huumori, uskumatute jutustuste ja abivalmidusega. Teist sinusugust pole!”

“Rasmus ja Roald, suur aitäh, et olete samuti olnud suureks inspiratsiooniks ja õpetajateks. Teie teate täpselt, kuidas teha oma tööd alati põhjalikult, alati naudinguga, alati iseenda vastu ausaks jäädes. Aitäh, et innustasite!”

“Anna, sinu särasilmsus, visadus ja julgus on mulle olnud suureks eeskujuks. Ja minu värskeimad kolleegid, Taavi ja Kristjan, vaatan teid ja mõtlen, et kui te nii noorelt juba nii vingeid asju korda saadate, siis kuhu see kõik välja viib? Toredamaid töökaaslasi on raske tahta.”

“Ja aitäh Vladlen, Raivo, Teet, Urmas, Erka. Teiesuguste proffide ja heade inimestega koos töötades pole kunagi töö eriti nagu töö tundunud. Paraku pigem nagu lõbu. 🙂 Aitäh!”

“Põhjuseid, miks otsustasin minna on mitmeid. On isiklikke ja vähem isiklikke, aga võib olla põhiliseks tagant tõukajaks oli lihtne tunne, et on aeg edasi liikuda. Ja nii ma siis liigungi. Ehkki mitte väga kaugele, sest sügisest ootavad uued väljakutsed vanade heade ETV seinte vahel.”

Avafoto: Piret Järvis (Instagram/@piretjarvisss)