OHMYGOSSIP — Kanadalane Amanda Jette Knox oli abikaasaga koos olnud 22 aastat. Paari ühist aega oli siiski varjanud sünge pilv, mille põhjust Amanda ei teadnud. Krooniline melanhoolia, mille all ta kaaslane kannatas, pani paari tihti omavahel arutlema, vahendab Women’s Health, The Maven of Mayhem.

Samamoodi läks ka paarikese filmiõhtu, mille lõpp muutis nende mõlema elu täielikult. Kinost koju sõites nõudis Amanda kallimalt, et ta räägiks temaga, mis on selle melanhoolia põhjuseks: “Kas asi on minus? Oled minu või meie perega õnnetu?” See kõik oli alganud juba enne, kui paar omavahel kohtus, üritas kaaslane Amandat veenda. Amanda küsimuse peale, kas ta on homo, tuli eitav vastus. “Kas tahad olla naine või midagi,” küsis seejärel Amanda. Vaikus ütles rohkem, kui tuhat sõna!

https://www.instagram.com/p/BLkT-_5DMa0/?taken-by=maven_of_mayhem
Amanda arvas, et tunneb oma abikaasat ja teadis olevat abielus mehega. Peale seda autosõitu muutus pere elu: Amanda tutvus mehe varjus peidus oleva Zoe´ga. “Ligi 23 aastat kooselu ja sain alles nüüd oma kõrvale täieliku partneri, mitte ainult selle poole, keda tema mulle esitleda oli tahtnud. Mu naine on kaunis, tark ja nüüd, kui ta on oma kehas kohal – ka sotsiaalne,” kirjeldab Amanda.

Kaheksa kuud peale enese paljastamist on Zoe lisaks lähedastele end ka tuttavatele ja kolleegidele paljastanud. Sünge pilv on kadunud ja ka Amanda on õnnelikum, kui kunagi varem. “Ma ei teadnud, et mu kaaslane on naine. Pidin mõttega harjuma ja asi muutus kergemaks, kui mõistsin, et ta on koguaeg naine olnud kuigi ma ei teadnud sellest midagi. Lõppude lõpuks ei ole mitte midagi muutunud, kui ainult see, et nüüd ei pea ta end varjama mehe rolli taha – see ei sobi talle.”

Avafoto: Instagram /@maven_of_mayhem