OHMYGOSSIP — Tallinnas, hotellis Hilton valiti 3. märtsil pealinna kauneim neiu, Miss Reval 2017.  Soome missi Kati Kokkoneni korraldatud Miss Reval iludusvõistluse võitis Võrust pärit 19-aastane Karina Prants. Prants on lõpetanud Võru Kreutzwaldi Gümnaasiumi ja õpib Eesti Maaülikoolis toiduainete tehnoloogiat.

Esimeseks printsessiks valis žürii eile 18-aastase Valeria Zemerkina ja teiseks printsessiks 20-aastase Ingrid Usari.

https://www.instagram.com/p/BRRIoduBDGm/?taken-by=karinaprants

Miss Reval 2017 žüriisse kuulusid tänavune Miss Helsingi Sephora Ikalaba, Miss Estonia 1989 Cathy Tullkvist, ajakirjanik Andres Raid, laulja-näitleja Kristjan Kasearu, kulturist Ott Kiivikas, moekunstnik Gerli A. Chantelle ja Õhtulehe veebiturundusjuht Sten-Erik Unt.

Nii nagu 1990ndate algul, mil Eestis oli kaks konkureerivat missivalimist: Eesti Miss ja Miss Estonia, valitakse tänavu kaks Tallinna missi: Miss Tallinn ja Miss Reval.

Teise, Miss Tallinna nimelise võistluse korraldab vanameister Valeri Kirss, kelle hallataval Miss Estonia kodulehel avaldatud info kohaselt algab kandidaatide registreerimine 15. veebruaril. Kandideerimisavaldusi oodatakse kuni 15. septembrini. Miss Tallinn on kavas korraldada 2017. aasta sees ja Miss Estonia 2018. aastal, Eesti Vabariigi juubeliaastal.

Viimane Miss Estonia valiti 2013. aastal ja tiitli pälvis Kristina Karjalainen, kes on sündinud Eestis, aga elanud Soomes.


Loe uudist ka soome keeles!
Avafoto: Karina Prants (Erakogu)