OHMYGOSSIP — Laupäeval said bändisärkide huvilised aega veeta raadiomajas toimunud laadal, kus sai juttu puhuda ka mitmete muusikutega.

Laadaga võttis R2 kokku möödunud bändisärgisuve ning andis ühtlasi oma panuse mõttetu tarbimise vähendamisse. Lisaks bändisärkidele sai laadal oma hääle poetada ka R2 aastahiti valimiskasti.

“Ühtlasi on see talvine kaja meie bändisärgisuvele ja eelmäng järgmisel aastal juba teist korda ja loodetavasti siis juba rahvusvaheliselt tähistatavale bändisärgipäevale,” ütles laada korraldaja Maarja Merivoo-Parro. “Laadal müüvad oma särke ja muud fänninänni bändid ja artistid ise. See on meie missiooni füüsiline kehastus – kui päevast päeva saavad kuulajad oma lemmikutega kokku meie eetri vahendusel, siis seekord saab kohtuda päriselt, lüüa patsi ja saada autogrammi.”

Laadal käisid Trad.Attack, Genka, Meisterjaan, Progress, Slippery Slope, Sibyl Vane, Elephants From Neptune, I Wear* Experiment, Frankie Animal, O.R.G.A.S.M. Lisaks seati üles ka Balti bändide kauba lett.