OHMYGOSSIP – Värske uuring kinnitab, et neli korda nädalas seksimine võib päästa meeste elu. Ning neli korda nädalas seksimine aitab paaridel välja näha seitse aastat noorem.

Regulaarne seks võib vähendada mehe riski haigestuda eluohtlikesse haigustesse, näiteks südame-veresoonkonnahaigustesse, infarkti ja eesnäärmevähki. The Sun vahendab Bristoli ülikoolis läbi viidud uuringut, mis kinnitab, et mehi, kes kogevad kahte või enam orgasmi nädalas, ähvardab enneaegne suremus poole võrra vähem võrreldes meestega, kes seksivad vähem, vahendab Õhtuleht. Ning see tulemus kehtib olenemata mehe vanusest ja muudest riskifaktoritest.

Austraalias läbi viidud uuring kinnitab, et mehed, kes kogevad kahekümnendates eluaastates vähemalt seitset seemnepurset nädalas, on kolmandiku võrra vähem ohustatud agressiivsest eesnäärmevähist.

Ning lisaks leiti, et seks võib olla tõeline nooruse eliksiir. Nimelt ilmnes Edinburghi haiglas läbi viidud uuringust, et paarid, kes seksivad vähemalt neli korda nädalas, näevad oma eakaaslastest oluliselt nooremad, isegi kuni seitse aastat nooremad välja. Viimast seletatakse asjaoluga, et seks vallandab inimeses kasvuhormoone, mis aitab võidelda vabade radikaalide tekitatud kahjuga ning leevendab ka kahjulike keskkonnategurite mõju.

Avafoto: PantherMedia/Fabrice Michaudeau/Scanpix
Allikas: Õhtuleht