OHMYGOSSIP — 4. detsembril esietendus Apollo kino Solarises Tallinna linnateatri näitlejate Indrek Ojari ja Argo Aadli lavastus “Once Upon a Time in Estonia”. “Ringvaates” rääkisid nad emotsioonidest, mis neil pärast esietendust oli.

Argo Aadli selgitas “Ringvaates”, et tänaseks on nad mänginud enda värsket lavastust “Once Upon a Time in Estonia” kaks korda publikule ning reaktsioon on olnud hea. “Üldiselt saab siit minna aga ainult paremaks, lootust on,” nentis ta “Ringvaates”. “Meil on ikka süda tahtmist täis ja ega ta kerge ei ole, et see kinosaal energiaga ära täita,” lisas kaasnäitleja Indrek Ojari ning tõi välja, et kuigi lavastuses on ka mitmed etteaimatavad kohad, kus publik naerma hakkab, siis alati teeb inimesed rõõmsaks ka see, kui näitleja ise naerma hakkab. “Õnneks juhtus seda ka, mis elimineeris närvi ära.”

Video

 

Samuti ütles Aadli, et tegu ei ole stand-up lavastusega, vaid tegu on narratiivse teatritükiga. “See on valmis kirjutatud lugu kindla alguse ja lõpuga, aga seal vahepeal võib veel igasugu asju juhtuda,” nentis ta ja mainis, et suures kinosaalis peab palju rohkem vaeva nägema ning asju võimendama. “Me oleme harjunud seal tubateatris 80 inimesele mängima, aga siin on ikkagi viis korda rohkem.”

Lavastust “Once Upon a Time in Estonia” näeb Apollo kino Solarises veel mitmel korral, kuni detsembri lõpuni. Jaanuaris algavad etendused uuesti.

 

Allikas: menu.err.ee
Loe kõiki OHMYGOSSIP´i seltskonnauudiseid SIIT

Save