OHMYGOSSIP —”Kapist välja” saates kirjeldas enda riietumisstiili ja eelistusi moevaldkonnas räppar Tom-Olaf Urb, artistinimega Reket. Tom-Olaf Urb tõdes, et tema riietumisstiil seisneb suures osas selles, et riided oleksid parajad ning mugavad, vahendab ERR.

“Riided kannavad hästi konkreetset funktsiooni, nad kaitsevad sind päikese või külma eest ning nad võiksid minu puhul olla ka võimalikult ühevärvilised,” ütles ta ja nentis, et ta hakkas pööramata riietele suuremat tähelepanu umbes viis aastat tagasi. “See algas sellega, kui ma leidsin endale teksapüksid, mille ma võin osta ükspuha kust maailmas ning ma tean, et need lähevad mulle jalga.

“Tema stiil koosneb enamasti mustadest teksapükstest, mustast T-särgist, tossudest ning mingist hoolikalt valitud mütsist. “15-aastase poisina olid minu stiiliikoonideks rulasõitjad, kuna see oli asi, millega ma ka ise tegelesin,” ütles räppar ja kinnitas, et tol ajal ei olnud Eestis selleks erilisi võimalusi. “Väga palju võtsin kaltsukatest võimalikult suuri riideid, et sisse ära mahtuda,” tõdes ta ja ütles, et tal on eriilmeline kollektsioon mütse. “Nokamütsid, kaabud ja talvemütsid, mille põhiline funktsioon on see, et lava peal poleks juuksed näos.”

“Eesti moedisainist on mul raske endale midagi leida,” ütles Tom-Olaf Urb ja kinnitas, et ta ei saa vabalt poodi minna ja sealt midagi osta, kuna ta on pikka kasvu. “Mul on küll isiklikus kogus üks väga eriline, Roberta Eineri disainitud nahktagi,” kinnitas Urb ja ütles, et kuigi Eineri looming on suunatud ainult naistele, siis inspireerib see teda ikkagi. “Huvitav on see, et tänavamood on minemas kõrgmoodi ehk sa võid kanda tosse ja Chaneli kotti samamoodi nagu Hermesi vööd ja Levise teksasid.”

 

Avafoto: Tom-Olaf Urb (Eero Vabamägi/ Postimees/ Scanpix)
Allikas: menu.err.ee

Loe kõiki OHMYGOSSIP´i seltskonnauudiseid SIIT