OHMYGOSSIP — 13. novembril jõuab taas kätte isadepäev ning “Ringvaate” uuris selleks puhuks, milline suhe on näitleja Ago Andersoni ning tema tütre Arabella Andersoni vahel.

Ago Anderson kinnitas “Ringvaates”, et isegi kõige kõvemal mehel toob lapse sünd pisara silma. “Seda tunnet, mis siis tuleb, teavad ainult isad ning seda on raske selgitada,” ütles Anderson ja lisas, et ta ei olnud absoluutselt isaks olemiseks valmis. “Ma mõtlesin, et oh, mis nüüd küll saab,” selgitas Anderson ja nentis, et isaks olemine tähendab ka seda, et paljudest asjadest tuleb loobuda. “Kui tahan kuuma sauna teha, siis tuleb tütar ka ikkagi kaasa, kuigi pean tõdema, et vahel hirmutan ta sealt ikkagi kuumaga välja,” muheles ta.

Video
Väljavõte ETV saatest

 

Samuti leidis Anderson, et lapse juures on äärmiselt oluline, et tal oleks kodust saadud lai silmaring. “See algab sellest, et kogeda palju teatrit, vaadata filme ning lugeda raamatud, näha loodust ja maailma,” ütles ta ja lisas, et olulised on ka igasugu pisikesed seiklused. “Me läheme paljajalu lumme, käime telkimas ja lähme isegi tormiga merre ujuma,” selgitas Ago Anderson ja tõdes, et need on asjad, mida ta enda lapsepõlvest mäletab. “Mul on meeles, et telkida oli väga lahe.”

Ago Andersoni tütar Arabella Anderson kinnitas, et Ago on talle väga hea isa. “Ta on hea juba lihtsalt isa olemise poolest,” ütles Arabella ja tõdes, et kõige maagilisem asi isa juures on näitlemine ning tänu sellele soovib ta ka ise näitlejaks saada. “Mul on ükskõik, keda ma mängin, mulle meeldib lihtsalt suure rahva ees esinemine,” lisas ta ja nentis, et talle meeldivad kõik isa rollid.

Isadepäevaks lubas Arabella enda isale teha mahlajäätiseid. Isa jaoks oli ta välja valinud spetsiaalsed jalatalla kujulised vormid, sest need pidid olema isa lemmikud. “Ma teen seda esimest korda ja pisut kardan, kas see ikka tuleb välja,” tõdes Arabella nukral ilmel.

 

Allikas: menu.err.ee
Loe kõiki OHMYGOSSIP´i seltskonnauudiseid SIIT