OHMYGOSSIP — Žüriiliige Kristel Aaslaid ütles pärast väsitavat kuulamispäeva, et tunnete virvarr, mis kuulamisega kaasnes, võttis ta täiesti läbi. “See oli nii väsitav, sest nii palju emotsioone käis läbi,” rääkis Kristel. “Nii suures mahus muusikat pole ma kunagi ühe päeva jooksul pidanud kuulama.”

Möödunud aastal astus Kristel ka ise Eesti Laulul lavale. Koos Cartooniga esitati lugu “Immortality”, mis saavutas kolmanda koha. Pärast tänast on aga Kristelil artistidele oma soovitus anda: “Kui sa ise ei ole laulus kindel, siis tasuks see jätta aastaks sahtlisse ja proovida järgmisel aastal uuesti. Oli paar sellist lugu, kus oli aru saada, et oli kiirustades kirjutatud, et midagi saata. Aga žüriiliige peab seda kuulama ja iga laul võtab mingi tükikese energiast ära.”

“Ma olen ise ka saatnud lugusid võistlusele ja tean, et iga artist ju loodab. Ja minul on nüüd žüriiliikmena vastutus artisti ees,” rääkis Kristel, et saab aru mõlemast poolest. “Emotsionaalselt on raskem olla žüriis, kui lugu võistlusele saata.”

Sel aastal hindavad lugusid Andres Puusepp Power Hit Radiost, Raadio 2 muusikajuht Erik Morna, Uuden Musiikin Kilpailu muusikajuht Harri Hakanen, Tallinn Music Weeki ja “Eesti TOP 7” tegija Ingrid Kohtla, ajakirjanik Kaidi Klein, muusik Kristel Aaslaid, Olavi Paide teleproduktsioonifirmast Ruut, Owe Petersell raadio Elmarist, ajakirjanik Piret Järvis, muusikaajakirjanik Siim Nestor Eesti Ekspressist ja Toomas Puna Sky Plusist.

Žürii jätkab tööd homme hommikul ning poolfinalistid kuulutatakse välja teisipäeva õhtul ETV otsesaates “Ringvaade”.

Eesti Laul 2017 poolfinaalid toimuvad 11. ja 18. veebruaril. Finaalkontsert toimub 4. märtsil Saku Suurhallis.

Allikas: menu.err.ee
Loe kõiki OHMYGOSSIP´i seltskonnauudiseid SIIT