OHMYGOSSIP — Moskvast pärit muusik ja Go Away Birdi kitarrist Stanislav Bulganin jagas oma kogemusi eesti keele õppimisel. “Asi on selles, et ma olen lihtsalt keeltehuviline. Mul ei olnud eesmärki eesti keelt selgeks õppida, see lihtsalt kiilus külge,” rääkis Bulganin ETV saates “Ringvaade”.

Esimest korda käis mees Eestis 1996. aastal üheks päevaks. Ta ostis endale Venemaale kaasa mõned plaadid, millel kõlanud muusika talle väga meeldis. Aja jooksul tekkisid Bulganinil eestlastest sõbrad tänu kellele mees lõpuks eesti keele selgeks sai. “Ühel hetkel sain aru, et mul on siin rohkem asju kui seal. Ma olen üldse introvertne ja loominguline inimene, mulle suurlinn ei sobi,” rääkis Bulganin, kellel Venemaale tagasikolimise plaane pole.

Mees tunnistas, et vene keelt räägib ta Eestis väga vähe, sest tema sõpruskond koosneb pigem eestlastest. “Hiljuti käisin vene raadios intervjuud andmas hommikul ja mitte midagi ei tulnud suust,” naeris Bulganin, kes isegi mõtleb eesti-vene segakeeles.

ETV+ hommikuprogrammis on neljapäeviti saatelõik “Keele kohvik”, kus tuntud vene inimesed proovivad eesti keelt ära õppida võimalikult ruttu.

 

Allikas: menu.err.ee
Loe kõiki OHMYGOSSIP´i seltskonnauudiseid SIIT

Save