OHMYGOSSIP — “Mul on väga hea meel, et meile nii suur arv uusi lugusid laekus. Niipalju, kui ma laule juba kuulata olen jõudnud, võin kinnitada, et rebimine tuleb tihe. Aga mis peamine – kvantiteedi rekord on hea, aga kui nädala pärast koguneb eelžürii, siis loodetavast saab purustatud ka kvaliteedirekord,” kommenteeris Eesti Laulu produtsent Mart Normet tänast saaki.

Normeti sõnul on eriti hea tõdeda, et Eesti Laulu usaldab lisaks muusikutele ka publik, sest üle kolmandiku finaalkontserdi piletitest on läinud. “Saalis on kokku 5500 kohta, millest üle tuhande on müüdud ja teist samapalju broneeritud. Huvi on nii suur, et oleme juba müüki pannud ka peaproovi piletid,” lisas Normet.

7. ja 8. novembril koguneb 11-liikmeline muusikaproffidest eelžürii, kelle vastutusrikkaks ülesandeks on välja valida 20 poolfinaalidesse pääsevat lugu. Poolfinalistid kuulutatakse välja 8. novembri “Ringvaates”.

Möödunud aastal esitati konkursile 238 laulu.

Eesti Laul 2017 poolfinaalid toimuvad 11. ja 18. veebruaril. Konkursi finaal toimub 4. märtsil Saku Suurhallis ja piletid on juba müügil ning hea hinnaga saadaval Piletilevis.

Allikas: menu.err.ee
Loe kõiki OHMYGOSSIP´i seltskonnauudiseid SIIT