OHMYGOSSIP — Oktoobri algusest on Raadio 2 hommikusaatel uued saatejuhid Dannar Leitmaa ja Karl-Andreas Kalmet, kes on nüüd võtnud ette konkursi “Ilge koht 2016”, et tuua vaheldust lugematule hulgale ilusatele piltidele, mida veebiruum täis on.

Dannar Leitmaa tõdes, et ta on selle mõne saatejuhina töötatud nädala jooksul suutnud välja vihastada juba näiteks hiidlased. “Ma käisin naljana välja regionaalpoliitilise uue idee, et Saaremaa ja Hiiumaa võiksid olla eraldi riigid ning selle eest ma sain,” ütles Leitmaa ning nentis, et ta ootas isegi hullemat tagasisidet. “Kui sa uue häälena eetrisse lähed, siis võetaks sind karmilt vastu, kuid seni on üpris lihtne olnud.”

Video

 

Värske konkursi “Ilge koht 2016” selgituseks ütles saatejuht Dannar Leitmaa, et kui vaadata inimeste Instagrami kontosid, siis kõik panevad pilte, kus on kõik hästi ilus. “Tegelikult on aga Eesti täis koledaid mahajäetud maju ning agraarehitisi, mis seisavad tühjana – meie kutsumegi inimesi üles nendest ehitistest meile pilte saatma,” sõnas Leitmaa ja kinnitas, et auhinnad on väga head. “Esimene preemia on Putini pildiga särk, teine on Isaac Ellioti papist kuju ning kolmas auhind on Arno Remmeli raamat,” selgitas ta ja kinnitas, et mingil hetkel lasevad nad ilmselt inimestel valida, milline on kõige ilgem koht.

Jaga enda fotot Raadio 2 hommikusaate Facebooki leheküljel.

 

Allikas: menu.err.ee
Loe kõiki OHMYGOSSIP´i seltskonnauudiseid SIIT

Save