OHMYGOSSIP — Texases elab 27-aastane Monica Riley, kelle kehakaal ohustab tervist, aga sellest hoolimata soovib naine vähemalt 100kg veel juurde võtta, vahendab Viralking.

Rohkem, kui 300kg kaaluv Monica Riley ei mõlguta mõtteid selles suunas, et võiks kaalu langetada – vastupidi. Naine soovib, et kaalu koguneks juurde nii palju, et ta ei suudaks enam liikuda. Ta unistab saada maailma ülekaalulisemaks naiseks. Selleks peaks ta kaaluma rohkem, kui 453,6kg.

Monica 25-aastane poiss-sõber Sidney toidab oma tüdruksõpra voolikuga, et päeva jooksul saada piisavalt palju kaloreid kätte. Tervislikel eesmärkidel peaks naine sööma päeva jooksul 1700-2500 kalorit, aga tema sööb iga päev üle 8000 kalori.

voolik

Monica teenib fotodega raha. Ta poseerib kaamera ees ja sööb erinevaid toite. Ühe foto eest võib ta saada lausa 600 dollarit. Monica ütleb videos, et mehed, kes teda internetis ihalevad, saadavad talle söögiraha.

Paar soovib saada ühiseid lapsi, aga neid on palju kritiseeritud, et millist eeskuju nad järelkasvule pakuksid. Monica arvab, et ta oleks hea ema ja lapsed saaksid piisavalt liikuda koos lapsehoidjaga.

“Miski ei takista mul kasvatamast oma lapsi magamistoast,” ütleb naine.

Täiesti masendav, et maailmas leidub inimesi, kes sihilikult ennast sandistada soovivad.

Avafoto: Youtube

Save