OHMYGOSSIP — Kevadel toimus XII noorte laulu- ja tantsupeo korraldajate ja SOS Lasteküla koostöös joonistusvõistlus “Mina jään”, et iga laps saaks soovi korral toetada SOS Lasteküla tegevust, ning laulu- ja tantsupeo teemad ja sõnumid rohkem omaks ja tuttavaks saaksid. XII noorte laulu- ja tantsupeo korraldajate sõnul oli võistlusele saadetud töid vaadates väga meeldiv tõdeda, et meie olulised väärtused – minu aeg, minu kodu, minu inimesed, minu juured ja minu maa – olid võistlusel osalenud lastele väga südamelähedased ja mõistetavad.

Lastejaama lehel toimunud avalikul hääletusel selgusid joonistusvõistluse võitjad, kelleks on Mirtel Ostra ja Agnes Rohtsalu Friedebert Tuglase nimelisest Ahja koolist ning Heiki Sädem Väike-Maarja gümnaasiumist.

Joonistusvõistluse kolmest võidutööst trükkis SOS Lasteküla postkaardid, mille müügist saadav tulu läheb SOS Lastekülade laste ja perede toetuseks.

“Oleme siiralt tänulikud kõigile võistlusel osalenud noortele kunstnikele ja nende juhendajatele, kes SOS Lasteküla toetuseks pliiatsid ja pintslid haarasid ja meile oma tööd saatsid. Sellega andis laulupidu meile veelgi suurema ühtekuuluvustunde,” rääkis SOS Lasteküla tegevdirektor Margus Oro.

Näitus “Mina jään” jääb Viru keskuse Rahva Raamatu kaupluse juures avatuks kuni 15. oktoobrini.

Rohkem pilte ja infot võistlusest ning intervjuud kaartide autoritega näed Lastejaama lehel.

Allikas: menu.err.ee
Loe kõiki OHMYGOSSIP´i seltskonnauudiseid SIIT