OHMYGOSSIP — 39-aastane The Late Late Show juht James Corden käis “Bridget Jonesi beebi” prooviesinemisel ning kukkus haledalt läbi, vahendab DailyMail. Corden üritab sketšis järele teha “tavalist Briti kutti” ja on ilmselge, miks teda rolli ei valitud!

Klipis teevad kaasa ka filmi staarid Renee Zellweger ja Patrick Dempsey.

Pärast Mark Darcyst lahku minekut pole Bridgeti elu sugugi selline nagu ta oma metsikutes unistuses ette näinud oli. Neljakümnendais eluaastais, tippvormis ning jälle vallaline, otsustab meie kõigi lemmik vanatüdruk keskenduda täielikult oma teleprodutsendi tööle ja suhelda vaid oma armsate pööraste sõpradega. Elu on taas rööpas ja kontrolli all, miski ei saa seda võssa juhtida. Kuid siis tõmbab asjaliku karjäärinaise armuelu üles ootamatult kiired pöörded ja Bridgeti linade vahele maandub kuum kutt Ameerikast. Särava naeratusega võluvalt sõnaosav äpi-miljonär Jack on kõik see, mida Darcy teps mitte ei olnud. Kuid ka Darcy ei ole Bridgeti universumist veel lõplikult lahkunud. Kui Bridget ühel imekenal päeval avastab, et ta on sedapsi mis sedapsi, jätkub peamurdmist kauemaks, sest isakandidaate on täpselt kaks.

Bridget Jonesi uues peatükis liitub Oscari võitjast Renée Zellwegeri ja Colin Firthiga ülisarmikas Patrick Dempsey, keda enamik naisvaatajaid tunneb unelmate mehe Dr. Shepherdi rollist haiglaseriaalis „Grey anatoomia“. Helen Fieldingi bestselleritest tuntud kangelanna kolmanda filmi stsenaariumi on koos Helen Fieldingi ja Dan Mazeriga kirjutanud ka filmis ülemeeliku arsti kõrvalosa tegev Emma Thompson. Lavastajatoolis on taas Sharon Maguire („Bridget Jonesi päevik“, 2001).

Filmi Bridget Jones´s Baby treilerit vaata SIIT
Lavastaja: Sharon Maguire
Osatäitjad: Reneé Zellweger, Colin Firth, Patrick Dempsey, Emma Thompson, Jim Broadbent, Ed Sheeran

Bridget Jones´s Baby

"Bridget Jones Baby" New York Premiere

Avafoto: Renée Zellweger (Scanpix/Jamie McCarthy)
Loe kõiki OHMYGOSSIP´i seltskonnauudiseid SIIT