OHMYGOSSIP — “OP’i” värskes rubriigis, kus üks Eesti näitleja saab mõneks minutiks sõna, et rääkida mingist olulisest sündmusest oma elus, rääkis sel korral barbarite sissetungist Liina Vahtrik.

“Minuga juhtus selline lugu 1990. aastatel, kui ma jalutasin Tallinna vanalinnas ja astusin sisse ühte kutsuvalt lahtiolevate ustega kirikuhoonesse,” rääkis näitleja Liina Vahtrik “OP’ile”. “Istusin maha ja kohanesin natukene, mille peale nägin, et kantslisse astub sisse jumalasulane, võtab enda musta talaari voltide vahelt välja lastele mõeldud seamaski, paneb selle endale ette, peab väikese pausi, ja ütleb: “Mõelge ise edasi”,” meenutas Vahtrik ja selgitas, et selle žesti järel läks pastor edasi ametliku osaga, võttes lahti lauluraamatu.

Liina Vahtrik tõdes, et selles mässumeelse pastori teguviisis ei olnud midagi vaimukat ega ülemäära leidlikku, see oli pigem piinlik. “Mutikestest, kes mu kõrval istusid, oli kahju, sest nende jaoks oli pühapäev rikutud,” ütles Vahtrik ja kinnitas, et talle tuletas see meelde seda, et iga nähtus, mis muutub väga täissöönuks ja endassetõmbunuks, see pangu ennast valmis, sest varsti järgneb barbarite sissetung. “Ma vaatasin seda ketserit seal kantslis ja mõtlesin, et selline barbarite sissetung oleks teatris ka täitsa huvitav.”

 

Allikas: menu.err.ee
Loe kõiki OHMYGOSSIP´i seltskonnauudiseid SIIT