OHMYGOSSIP — “Mõtlesin, et pean tegema midagi sellist mida teised pole teinud, et pean oma mugavustsoonist välja astuma,” räägib Swedbanki videokonkursi “Otsime Eesti parimat YouTuberit” peavõidu noppinud Jennifer Nimmerfeldt (18). 

Jenniferile tuli peaauhind üllatusena, neiu uskus, et pälvib oma Swedbanki äpi teemalise räpiga pigem publiku lemmiku tiitli. Kuidas Soomes elav juutuuber aga üldse konkursil osalema sattus? “Ma olin Eestis enda parima sõbranna Aurelia juures ja tema ema nägi Swedbanki videokonkursi kuulutust,” seletab Jennifer, et sõbranna ema soovitas tal kohe osaleda.

Noor juutuuber, keda jälgib Youtube’is pea 14 000 inimest plaanib pärast keskkooli lõpetamist minna Balti filmi- ja meediakooli (BFM). Jennifer arutleb, et juutuuberina raha teenida oleks ju tore, kuid ta eelistab videoid eelkõige hobikorras teha. “Ma tahan, et see oleks midagi, mida ma teen enda lõbuks ja et teisi lõbustada, mitte et mu kanal muutuks kommertslikuks. Need, kes teevad Youtube’i tööna, neil on tihti videod reklaame täis,” selgitab ta.

 

Refereeritud artikli täisteksti loe Õhtulehest
Loe kõiki OHMYGOSSIP´i seltskonnauudiseid SIIT