OHMYGOSSIP — Olla varajane, kiire või kähku tegutseja – see on elus hinnatud omadus, kuid kindlasti mitte seksis. Eriti, kui väga kiirelt jõuab lõpuni just sinu mees… Kahjuks pole mehe kiire orgasmi kogemine sugugi haruldane nähtus, vaid päris sage probleem suhetes, vahendab Womens Health.

Uurimuses osales 502 meest ja naist, kes vanuses 18-60. Enamus vastajaid olid siiski vahemikus 30-44. Üle poolte naistest kinnitas, et nende mehed jõuavad orgasmini kõigest 5 minuti jooksul. 23 protsenti väitis, et suisa kahe minutiga on ühe juba läbi. Asi ei oleks sugugi nii hull, kui ka naised nii kiiresti meeleliselt ja kehaliselt saavutaks kõrgpunkti. Osalejatest kõigest 22 protsenti väitsid, et suudavad iga ühte ajal kogeda orgasmi. Õnneks on asju, mida teha, et su mees voodis kauem vastu peaks, et ka sind orgasmini aidata.

1. Soovita talle eelmängu
Kui mees enne sinuga seksimist masturbeerib, siis aitab see tal seksides kauem kesta. Ometigi on oluline, et mehe hetk iseendaga ei sünniks just vahetult enne teie kohtumist. Muidu ei jõua mees end uueks ürituseks piisavalt koguda…

2. Lase tal sind vaadata
Enne seksi võid mehe nähes iseend rahuldada – saad end ise piisavalt üles kütta.

3. Võta juhtimine enda kätte
Enamus mehi ei tunne vaimustust, kui teeksid ettepaneku arstile sellest murest rääkima minna. Üheks lahenduseks on võtta juhtimine enda õlule. Kasutada alguses poose, kus saad kontrollida tempot. Abiks võib olla ka kondoomide kasutamine.

4. Paus
Kui tahad, et seks kestaks kauem – lase mehel teha paus, et erutus langeks.

5. Õpeta talle Kegeli harjutust
Kegeli harjutused aitavad naistel kogeda tugevamaid orgasme, kuid uurimused näitavad, et samad harjutused aitavad ka mehi. Õpeta neid ka oma mehele.


Avafoto: Ohmygossip.com
Allikas: Õhtuleht