OHMYGOSSIP — Kui ei teaks, siis ei oskaks kohe sellele tullagi, et see kaunis naine on 65-aastane. Glamuuri- ja bikiinimodellina tegutsev inglanna Suzy Monty naljatab Daily Mail´ile, et tegu on “vana naisega, kellel on noore naise keha”.

Lapsest saati modellindusega tegelenud Suzy Monty karjäär pidurdus kolmekümnesena, kui ta haigestus raskelt. Ta tuli kaamerate ette tagasi viiekümnesena ja on sellest alates tänaseni modellindusega jätkanud kuigi on ametlikult pensionär.

Suzy suurim eeskuju on Helen Mirren, tänu kellele ta saigi uuesti modellindusega tegelemiseks tuhina sisse. Suzy nägi nimelt 5 aastat vanema Helen´i bikiinifotosid.
“Igatsesin modellitööd, aga ma isegi ei plaaninud sellega uuesti tegelema hakata, kuni nägin Helenit rannas. Olin 57-aastane ja mul oli sama hea keha nagu temalgi.”

Algus oli siiski raske. Modelliagentuur ei soovinud Suzy´t oma listi võtta, kuna ta ei näinud oma vanuse kohta piisavalt “vanaemalik” välja. “Nad ei saanud asjale pihta – naine, kes näeb eakana nii hea välja. Õnneks teine modelliagentuur nägi potensiaali.”

Suzy soovib öelda, et vanus on vaid peas kinni. “Käitu selle järgi, mis tundub su jaoks hea. Ära iial mõtle, et oled liiga vana, et oma unistusi täide viia.” Hästi säilinud naine vannub, et kõik temas on loomulik. “Ma ei käi ilusalongides, ega värvi juukseid. Minule ei ole tehtud ühtegi ilulõikust,” ütleb naine. “Teen endale ise maniküüri ja pediküüri. Olen ikkagi pensionär ja mul tuleb raha kokku hoida!”

Suzy on üle 40 aasta õnnelikus abielus 71-aastase John´iga, aga saab väidetavalt tähelepanu lausa 20-aastastelt noormeestelt. “Tüdrukud paluvad fotosid vanaisadele ja paarikümne aastased mehed nimetavad mind ilusaks. Neile meeldib, et olen küps naine noore naise kehas.”

Fotosid Suzy Monty´st vaadake SIIT

 

 

 

Save

Save

Save