OHMYGOSSIP – Mitte miski ei loo viimistletumat tunnet kui erk ja pilkupüüdev suvemaniküür. Silmapaistev maniküür vajab aga suuremat hoolt ja tihedamat uuendamist võrreldes tavalise tagasihoidliku maniküüriga. Kui sa ei külasta ilusalongi igal nädalal, järgi neid nippe, et hoida oma käed kauem kaunina!

Lepi lühemate küüntega. Pikad mandlikujulised küüned võivad olla hetke kõige moodsam valik, kuid kui teed palju kätega tööd, siis hakkab lakk su küüneotstel kiiresti kuluma. Hoia enda küüned lühikestena, et lakk vältida laki kiiret kadu.

Kasuta rohkelt aluslakki. Paljud inimesed arvavad, et vaid pealislakist piisab, et kinnitada ja kaitsta küünelakki kulumise eest. Tegelikult on aluslakk see, mis aitab värvilisel lakil paremini kinnituda, mistõttu püsib ka lakk kauem.

Ole külgede värvimisel hoolikas. Iga küüne ots – eriti tuleks seda jälgida pöidla ja nimetissõrme küünt lakkides – tuleks nii värvilise kui pealislakiga horisontaalselt üle tõmmata. Nii kindlustad, et küünelakk ei hakkaks äärtest lahti tulema.

must maniküür

Väldi 12 tundi sooja vett. Ära pese käsitsi nõusid, kui vesi pole külm ja sa ei kanna kummikindaid. Lakk nõuab aega, et korralikult kuivada, kuid kuumus segab seda protsessi. Seetõttu võib küünelakk jääda ebaühtlane ning inetu.

Ära ole küüneõliga tagasihoidlik. Niisutamine on elementaarne, et kaitsta enda maniküüri igapäevaste kahjustuste eest. Masseeri küüneõli igal õhtul enda küünenahkadele, et hoida neid korras.

Hoia eemale käte desinfitseerijast. Sa küll võid lahti saada ebameeldivatest bakteritest, kuid desinfitseerijas olev alkohol kuivatab su küüsi ning mõjub halvasti ka pealislakile. Selle asemel oleks parem pesta enda käsi õrna antibakteriaalse seebiga.

Unusta päikesekaitsekreem. Või jälgi hoolikalt, kuidas sa seda peale kannad. Päikesekaitsekreemis olevad koostisosad võivad muuta su küüned kollasemaks ja lõhkuda pealislakki. Kreemi pealekandmisel kasuta vaid sõrmeotsi ja kreemi jäägid pühi kohe kätelt maha.

Allikas: purewow.com

 

Save