OHMYGOSSIP — Kohus mõistis süüdi Ben Butler´i (36), kes tappis oma 6-aastase tütre. Süüdi mõisteti ka lapse ema, kes aitas kuritegevusele kaasa. Ohumärke oli tegelikult juba varem märgata, aga keegi ei oleks osanud arvata, et kõik nii traagiliselt lõppeb, vahendab Daily Mail.

East Enders sarjast tuntud endise näitleja Jennie Gray (36) tütar osutus ajaloo ühe karmima perevägivalla ohvriks. Kohtus selgus, et tütre tapnud isa ja ema üritasid juhtunut esitleda kui õnnetust. Tõendite kohaselt helistas paarike hädaabinumbrile alles 2 tundi peale õnnetust. Enne hädaabikõne oli mees helistanud oma naise töökohta ja palunud kaasal koju tulla. Paarike üritas surma lavastada õnnetuseks ja hädaabikõne tehtigi alles peale lavastust. Hädaabikõnes ütlesid vanemad, et leidsid lapse alles nüüd ja üritasid teda elustada. Mehe sõnul oli tüdruk koeraga voodis hüpanud ja oma pea ära löönud. Hiljem ta väitis, et tüdruk oli trepist alla kukkunud, kui koera taga ajas. Mehe selgitusi õnnetusest ei usutud.

6-aastane Ellie Butler´i pea kandis õudusttekitavaid vigastusi. Meditsiinitöötajad ütlesid, et tüdruku pea oli justkui pehme tömp. Nii tõsiseid vigastusi ei saanud pelgalt kukkumisest või äralöömisest tekkida. Tõendid viitavad, et mees oli tüdrukut löönud raske esemega või last oli heidetud tugevalt vastu seina/vastu põrandat. Meest on ka varem tütre ründamise eest karistatud. Butler pandi tollal 18-ks kuuks vangi, kui ta raputas oma paari kuust tütart nii kõvasti, et beebil tekkisid sellest tõsised ajukahjustused. Tüdruk võeti tollal hooldusele ja tagastati perele alles siis, kui mees vanglast välja sai.

Butler´i ägestumine nägevat tihti välja vägivaldse ja äkilisena. Ta peksis oma endist tüdruksõpra metallvardaga ja kägistas. Mees mõisteti tütre tapmise eest 23. aastaks vangi ning lapse ema Gray läks 3,5-aastaks trellide taha.

Ben Butler

Video, kuidas isa ja tütar mängivad

Avafoto: Ben Butler ja Ellie Butler (Daily Mail)