OHMYGOSSIP – Nordica juhatuse liige Erik Sakkov teatas oma Facebooki-lehel, et lahkub ettevõttest. „Olen andnud kõik, mis mul anda oli. Selline tempo võtab läbi. Füüsiliselt, vaimselt ja moraalselt,“ kirjutas Sakkov eesti ja inglise keeles. “Nordica on sisuliselt üles ehitatud ja suudab pakkuda väga head teenust. On olnud raskeid ja väga raskeid aegu, aga alus on laotud ja edasi saab minna ainult paremaks. Nordicas töötavad entusiastlikud ja kogenud inimesed ning ettevõte on heades kätes.”

Erik Sakkov kirjutab, et Nordica käivitamine on olnud kahtlemata kõige pingelisem aeg tema elus. “Oleme seda tööd teinud suure hinge ja pühendumisega. Aga igal asjal on oma hind. Nüüdsest soovin olla perega ja kasvatada pisikest poega, puhata ja taastuda. Pantokraatoril on tulemas paar kontserti, esineme juulikuus Ostrova festivalil näiteks. Tulge kuulama. Tänan oma meeskonda, kolleege ja koostööpartnereid. Tänan kõiki kliente. Nordica tulevik sõltub Teist. Oli see vast sõit.“

Nordica andis teada, et ettevõtte juhatus jätkab kaheliikmelisena ning töö korraldatakse ümber. Juhatusse kuuluvad esimees Jaan Tamm ja finantsjuht Ahto Pärl. Nordica juhatuse esimees Jaan Tamm väljendas pressiteates kahjutunnet väärtusliku juhi lahkumise pärast. „Samas tean, et Eriku poolt laetud patareid kestavad Nordicas veel pikka aega. Eriku sõbrana saan ma tema otsusest aga aru ja toetan teda,“ ütles Tamm.

Nordica nõukogu esimees Peeter Tohver tänab nõukogu nimel Erik Sakkovit tema suure panuse eest Nordica käivitamisel.

Erik Sakkov kuulus Nordica juhatusse alates ettevõtte asutamisest sügisel 2015. Enne seda töötas Sakkov kuus aastat Tallinna Lennujaama kommertsdirektorina, olles ühtlasi seal ka juhatuse liige.

 

Avafotol: Erik Sakkov / Scanpix