OHMYGOSSIP — Seksuaalsuse all mõistame erootilisi tundeid. Masturbeerimine on kõige loomulikum ja turvalisem viis uurimaks oma seksuaalsust. Nüüd loodi maailma midagi ainulaadset, samas turvalist, mille abil end paremini avastada ja uut juurde õppida, vahendab Berkeley News.

Ameeriklanna Liz Klinger soovis turule tuua vahendi, mille abil saaks naine ennast paremini avastada. “Ma kasvasin ülesse väga konservatiivses perekonnas, kus suguelust ei kõneldud. Mitte kunagi ei saanud rääkida seksuaalsusest või seksist, aga seeläbi tunduski see teema veel huvitavam ja soovisin kõike õppida,” ütleb Lioness´i välja töötanud Klinger.

Lioness on ennekõike välja töötatud naiste jaoks. Uutmoodi esemega on võimalik leida naiste unikaalsed omadusi ja õppida seksuaalsust kui sellist veelgi lähemalt. Vibraatoris on viis erinevat sisseehitatud sensorit ja seda saab juhtida oma telefonis oleva app´i abil.

Kevadel otsiti antud vibraatorile Indiegogo kampaania abil rahastajat. Toode leidis juba nelja päevaga 50 000 dollari suuruse abi, mis tõestab, et maailm vajas eset, mille abil saaks õppida uutlaadi seksuaalsust kogema kuid mis oleks ikkagi ka turvaline.

https://www.instagram.com/p/BEAGK0vS3l0/

https://www.instagram.com/p/BEAmeiky3ry/

Loe lisaks:
20 asja, mida maksab voodis proovida
OHMYGOSSIP — Need nipid värskendavad teie voodielu, kui sealt on särts ära kadunud. Bucket list‘is loetakse üles asjad, mida soovitakse elu jooksul kogeda. Nimetus tuleb väljendist kick the bucket (ämbrit põtkima), mis tähendab suremist.