NordenBladet — Suvi on igasuguste ürituste ja perekondlike kokkusaamiste poolest rikas. Kas on väsitav, kui käib palju külalisi, kes jäävad ka öömajale või oled ise külalise rollis alati väsinud, sest võõrustajate uneharjumused on sinu omast erinevad?

Kultuurispetsialist Mirva Saukkola annab nõu, kuidas nii külaskäija kui ka võõrustaja oleks alati rõõmus, väljapuhanud ja rahul. Ta julgustab julgesti valima ööbimisvarjandiks hotelli, et saaks end korralikult välja puhata. “Uni on nii isiklik ja oluline heaolu aspekt, et seda ei tasuks unarusse jätta lihtsalt seetõttu, et saaks lähedastega rohkem koos aega veeta. Külastaja võib võõrustajale julgelt teatada, et unehäirete tõttu on ta otsustanud broneerida hotellitoa, hoolimata sellest, et lähedastega veedetud aeg on olnud nii fantastiline,” julgustab Mirva.

Hotellitoa võtmine on tegelikult väga mõistlik, kuna inimeste harjumused on nii erinevad. Ka võõrustajale on see tegelikult hea. Küllatulija võib pidada iseenesestmõistetavaks, et kui nähakse nii harva, siis tuleks ikka hommikuni üleval olla. Või siis teisest küljest ei pruugi külaline saada rahulikult magada, sest lapsed on harjunud juba enne kukekiremist ärkama. Kõige soodsamad hotellidiilid otsib kiirelt välja Booking.com süsteem (SIIN) – lisa piirkond ja kuupäevad ning saad garanteeritult soodsaimad pakkumised.

“Sugulastega on tore koos aega veeta sinnamaani, kuni soovitakse magama minna. See on õige aeg minna hotelli puhkama ja kohtuda taas hommikusöögi ajal. Keegi ei tunne end ebamugavalt, kui igaüks saab minna omas tempos magama ja ärgata rahulikult.”

Avafoto: Ohmygossip.com

 

 

Save

Save