OHMYGOSSIP — Enamik inimesi, kellele antaks valida reisisihtkoht, valiks mõne lõunamaa, kus soe päike ja soodne elu. Tegelikult on ka lähemal imelisi kogemusi pakkuvaid riike nagu näiteks Norra.

Norra mees Thomasz Furmanek on Youtube´i laadinud video, mille abil edastab vaatajatele Norra imelist loodust ja kauneid maastikke. Bergenist pärit Furmanek on kaamera enda külge kinnitanud, mille abil saame näha kõike justkui läbi mehe enda silmade. Mees aerutab kanuuga edasi ja see on uskumatu, millised vaated avanevad. Norra fjordid, mäed ja külakesed tunduvad lausa muinasjutulisena. Kui soovid aktiivset puhkust ja tõelist meeltekosutust, sõida kindlasti Norra kõike oma silmaga kaema!

Avafoto: Youtube

Loe lisaks:
Üle kolme aasta Norras elav Madis Räästas: Eestis puudus motivatsioon
“Kui rongi pealt maha tulin, oli mu esimene mõte: millal esimene rong Eestisse tagasi läheb?! Sel hetkel tundus kuidagi väga vale otsus tulla Tallinnast kui suurlinnast ja sattuda kuhugi väiksesse külla Norra mägede vahel.

Läänemere kaunid paradiisirannad – ei olegi tarvis minna lõunamaale
OHMYGOSSIP — Suvel ei ole tarvis lennata tuhandete kilomeetrite kaugusele, et viibida kaunites randades – neid leidub tegelikult ka lähemalt, vahendab Momondo.fi.