OHMYGOSSIP – Eelmisel nädalal sain testimiseks Päivi Jääskeläinen´ilt Soomest paki käsitsi valmistatud “KirstiAnita”  loodustoodetega. Mida aasta edasi, seda enam hindan loodulikkust ning tooteid, mis pole keemiast läbi immutatud. Nii äärmuslik ma veel pole, et juhinduks lausest “ära pane nahale midagi, mida sa ei paneks suhu”, ent mõte on õige ning olen sinnapoole teel – milleks end ise mürgitada. Nii palju kui võimalik valin endale ning lastele hooldustooteid, mis on 100% naturaalsed. “KirstiAnita” tooted on valmistatud Soomes Hienolas, koostisosad kasvatatakse alpides Kranjska Gora külas Sloveenia, Itaalia ja Austria piiril.

Täna hommikul tegin endale mõnusa koduse SPA-hommiku kõigi nende “KirstiAnita” toodetega.. Hetkel on nii relax olla, et väga pikalt kirjutama ei kipugi. Tooted on mõusad ning kohe on tunda, et tegu on naturaalsete isevalmisatud hooldustoodetega. Alljärgnevalt väike ülevaade.

Kirsi Anita
Huulepalsam 10ml (pakendatud keeratava korgiga alumiiniumkarpi) Hind: 12.90 (osta saab SIIT)

 

Kirsi Anita, Eldec OY
Rosmariini shampoon
150ml (pumbaga pudelis. Sügavpuhastav, õrn ja värskendav) Hind: 19.90 (osta saab SIIT)
? MINU LEMMIK! Tugeva rosmariinilõhnaga shampoon. Mõnus jahe ja värskendav juustele kandes, jätab juuksed kohevaks ning peale pesu jääb juustesse tugev värske rosmariinilõhn! Mmmm Lõhna poolest supermõnus ent mis mind veidi häiris oli see, et see sisaldab Cocamide DEA´d, mida ei peeta sugugi looduslikuks ega kasulikuks toimeaineks – nimelt on lausa tõestatud, et see tekitab vähki.. samas, kas see väike kogus, mida juuksepesus kasutatakse seda teeb on küsitav, ent siiski. Päris looduskosmeetikana ma ise ei julgeks sellist asja välja reklaamida.

Ürdiemulsioon 50ml (mõeldud rasusele nahale, põletikuvastase toimega, meeldiva õrna lõhnaga) Hind: 22.90 (osta saab SIIT)
Peale nahale kandmist on tunne nagu oleks saunast tulnud… hästi rahustava lõhna ja toimega. Edaspidi kasutan enne magamajäämist!

 

Kirsi Anita, Eldec OY

Kirsi Anita, Eldec OY

24h Apelsiinivõie 50ml (kõigile nahatüüpidele mõeldud niisutav kehakreem, õhkkerge apelsini lõhnaga, peale pealekandmist peaaegu lõhnatu, jätab naha siidjalt pehmeks) Hind: 29.90 (osta saab SIIT)

Näokoorija 50ml (Eemaldab õrnalt surnud naharakud ja muudab näonaha pehmeks. Kreem sisaldab kookosõli, puuõli, E-vitamiini ja Aloe Vera´t. Pakendatud keeratava korgiga alumiiniumkarpi) Hind: 22.90 (osta saab SIIT)

Näomask 50ml (Sügavpuhastav ja niisutav ravimask näole. Sisaldab Kaoliini (savi), mis viib mürke nahast välja. Aloe Verat, mis rahustab ja niisutab ning E-vitamiiniga kakaovõid, mis toidab. Pakendatud keeratava korgiga alumiiniumkarpi) Hind: 28.50 (osta saab SIIT)

Üksteise järel kasutades Koorija+Mask jääb nahk puhas ja pehme. Koorija on kergelt valgendava toimega, tugevalt sidrunilõhnaline. Mask maheda sidrunilõhnaga ning kergelt mahapestav.

 

Kirsi Anita, Eldec OY

Jalavanni sool
200ml (Koostis: Aadria mere sool, piparmünt, rosmariin ja rosmariini eeterlik õli. Pakendatud klaasist purki) Hind: 13.50 (osta saab SIIT)
? MINU LEMMIK! Tõeliselt tugeva ja mõnusa piparmündi-rosmariini lõhnaga. Hästi värskendav! Super toode! Nii mõnusa lõhnaga, et käin vahepeal niisama nuusutamas 😀 hehe

Kõiki KirstiAnita tooteid näete ning saate osta eldecshop.com lehelt.


*Tooted on saadud arvustamiseks KirstiAnita´lt, kuid see ei mõjuta minu arvamust ja soovitusi! 🙂
Fotod: Ohmygossip.com/ Helena-Reet Ennet

Save