OHMYGOSSIP — Enamik iluoperatsioonidele minejad soovivad lõikuse abil saada juurde enesekindlust. Siin on Daily Mail vahendusel 10 levinumat põhjust, miks naised ilulõikuse teed lähevad.

Üha rohkem naisi otsivad abi ilukirurgiast, et tunda end oma kehas hästi. Enamasti valitakse ilulõikus selleks, et:

1. Parandada enesehinnangut
2. Parandada üldist enesekindlust
3. Olla lihtsalt õnnelik
4. Tunda end fotodel mugavamalt
5. Parandada väljanägemist, kui riided on seljas
6. Parandada väljenägemist, et julgeks olla alasti või nappides rõivastes
7. Suurendada seksuaalset atraktiivsust
8. Tunda end mugavalt, kui jagada avalikus sotsiaalmeedias selfie´sid
9. Tunda end enesekindlana, kui vaja olla tähelepanu keskpunktis
10. Paranda oma seksuaalelu

Küsitluse põhjal on üle 90% 18-24-aastastest ameeriklastest oma kehaga rahulolematud. Enamlevinud rahulolematuse piirkond on kõht. Selline olukord ei parane ka vanuse möödudes, kuna ka 55-64-aastaste hulgas oli rahulolematuid 85%. Küsitlusest võttis osa 5053 naist. Järgmiseks muret tekitavaks kehapiirkonnaks olid reied, sääred, tagumik ja nahaseisund. Iga viies vastanu kahtles ilulõikuse efektiivsuses ja igal kümnendal oli jällegi üks ilulõikus juba seljataga. 25-34-aastased naised olid kõige vastuvõtlikumad ilulõikuste osas ning olid valmis seda tegema, et probleem lahendada. Kõik inimesed siiski ei tiku enda keha muutma. 57% vastanute hulgast ei olnud kunagi oma keha kosmeetilise protseduuri läbi muutnud. Küsitluse vastuste analüüsi põhjal selgus, et 45-aastased naised ei olnud enam aktiivsed muutmaks oma keha, väljaarvatud kaela piirkonda.

 

Avafoto: Pexels/Pixabay

 
Loe lisaks:
70 000 Eurot ilulõikustele ja selline tulemus… Fulvio Pellegrino lugu
OHMYGOSSIP — Paljud mehed ja naised üle maailma armastavad kord elus ilukirurgi külastada ja siit-sealt kohendada, ent on ka neid, kel kaob reaalsustaju ning tulemuseks on just see, mida siin näeme.

Soome modell Anne-Mari Berg, kellel Eestis rinnad rikuti: Ei ilulõïkustele!
Soome ilmselt kuulsaim silikoonrindade omanik räägib, et rohkem ta ei kavatse minna operatsioonilauale ennast ”kohendama”.

Maailma karvaseim mees jäi filmis peaosata ja läheb nüüd ilulõikusele
Maailma karvaseim mees, 32-aastane Yu Zhenhuan on nördinud, et teda ei valitud filmisarja „Ahvikuningas” peaossa. Režissööri arvates ei olnud Yu küllalt sarmikas, kirjutab AFP ja vahendab Õhtuleht.