OHMYGOSSIP — Dušši all masturbeerimise ajal tekib keemiline reaktsioon, mis muudab eneserahuldamise üheks parasjagu räpaseks tegevuseks, vahendab Medical Daily.

Mees, kas tead, miks dušši all masturbeerimine nii kleepuv tegevus on? Küsimusele vastab ajakirjanikust skulptor Levi Sharpe, kes on loonud ka alloleva õpetusvideo.

Sperma koosneb paljudest ainetest, muu hulgas ka vitamiinidest, mineraalidest ja proteiinidest. Igal ainel on oma missioon. Seemnevedelik muudab kogu sperma olemuse pehmeks ja kleepuvaks geelilaadseks aineks. Teadlased ei tea veel täpselt, kuidas antud hüübimisprotsess toimub, aga arvatakse, et see kaitseb spermat tupe happelise keskkonna eest.

Eesnäärme antigeen (PSA) muudab sperma vedelaks, et see pääseks munaraku juurde oma eesmärki täitma. Põhjus, miks sperma muutub veega kokkupuutudes veelgi kleepuvamaks, ei ole teada. Üks võimalik selgitus võib olla, et vesi takistab PSA´l tegemast oma ülesannet ning seetõttu muutubki sperma veelgi kleepuvamaks ja raskendab mahapesemist.

Avafoto: Youtube

Loe lisaks:
Mees, mis siis, kui selgub, et masturbeerid valesti?
OHMYGOSSIP — Väga harva mõeldakse selle peale, kas masturbeerid üldse õigesti. Kui juba tead, et mingi viis toimib ja paneb sind hästi tundma, siis sellega on lihtne harjuda, vahendab Men´s Health.