OHMYGOSSIP — Kõrge pihaga teksad on muutunud aina igapäevasemaks nähtuseks tänavapildis. Moealane veebileht Whowhatwear.com küsitles mehi, mida nemad õigupoolest antud pükste lõikest arvavad.

“Kõrge pihaga teksad on lahedad! Need sobivad eelkõige naistele, kes on emaks saanud, mitte pikkadele modellimõõtu neidudele, kel poisilik kehaehitus,” ütleb 32-aastane Carl.

“Naisel on õigus riietuda mugavalt. Kahjuks sellise lõikega teksad töötavad kauni keha vastu,” Phil (33)

“Kõrge pihaga püksid on huvitavad. Paar kuud tagasi oleksin ilmselt öelnud, et need ei meeldi mulle. Muutsin meelt peale seda, kui nägin mõnda paari Vetements´is (online rõivapood – toim.) ja Gosha Rubchinskiy look´e viimastel aegadel: kõrge pihaga teksadele ongi olemas oma aeg ja koht. Ma siiski ei usu, et need väga pikalt moes püsivad. Ja kui mäletad aega, mil need viimati moes olid, ei taha niipea uuesti sinna aega tagasi hüpata!” Joel (30)

“Ausat arvamust? Need näevad head välja ainult tüdrukutel, kellel on ülemeelik tagumik ja kitsas vöökoht. Ülejäänud naistele tuleb leida paremaid variante,” Charlie (29)

“Miks mitte? Senikaua, kui naine näeb välja enesekindlana ja tunneb end hästi, ei näe ma probleemi,” Ben (30)

“Minumeelest osad tüdrukut näevad neist pükstes head välja nagu näiteks Alexa Chung. Aga nende pükste puhul on suur risk camel toe´ks,” Jamie (30)

“Minu arvates näevad kõrge pihaga teksad eelkõige ebamugavana välja. Aga need on kahtlemata lahedamad, kui retuuspüksid,” Will (31)

“Ma isiklikult ei kannata kõrge pihaga teksaseis silmaotsaski. Need meenutavad mulle raseda kõhtu,” Alex (35)

 

 

 

Save