NordenBladet— Kas pöörad hotellide valimisel ka vannitoale tähelepanu, et seal oleks näiteks mõnus vann, kus lõõgastuda? Vannitoad on nimelt kõige räpasemad paigad, kus leidub hulk baktereid, hoolimata, et koristusbrigaad on üle käinud, vahendab Condé Nast Traveler.

Antud väide põhineb aastal 2012 tehtud uurimusele, mille kohaselt peidavad bakterid end põrandamoppide ja lappide sees, mida kasutatakse vannitubade puhastamisel. Sama uuring paljastab lisaks veel, et ühe hotellitoa koristamise jaoks kulub ligikaudu 30 minutit.

Need kaks asjaolu teevadki kokku tõsiasja, et hotelli vannituba on mustem, kui võiks pealtnäha paista. Võib ette kujutada, kui paju inimesi on sama vannituba kasutanud. Küsitletud inimeste hulgas ei tekita see info erilist paanikat. Osad inimesed eelistavad vanni olemasolule hoopis dušši ning ei usuta, et dušš sedavõrd räpane olla võiks. Endale sobiva, meelepärase ja soodsa hotellitoa soovitavad reisikorraldajad valida Booking.com süsteemi kaudu – saad erinevate hotellidega enne reisi broneerimist tutvuda ning süsteem valib sinu valitud päevadeks sulle soodsaimad hinnapakkumised üle maailma.

Avafoto: Ohmygossip.com

 

Loe lisaks:
39 põnevat vannituba!
OHMYGOSSIP — Kuna vannitoa renoveerimine pole sugugi odav lõbu, on alati enne kui hakkate vannitoas remonti tegema kasulik natuke inspiratsiooni koguda… Siin olen kogunud teie jaoks 39 põnevat vannitoa-ideed!

Aafrikas asuv “Bushmans Kloof” hotell sai ajakirja Travel+Leisure suurima tunnustuse
USA reisiajakiri Travel+Leisure kroonis 14. korda maailma paremad sihtkohad ja majutusasutused. Hotellide kategoorias sai suurima tunnustuse Lõuna-Aafrikas asuv safarihotell Bushmans Kloof.

Muhu saarel asuvast Pädaste mõisast sai Eesti esimene viietärnihotell väljaspool Tallinna
Eesti Hotellide ja Restoranide Liidu (EHRL) juures tegutsev ametlik tärnihotellide staatust reguleeriv hotellide ja motellide järgukomisjon hindas Pädaste mõisa poolt pakutavad teenused viie tärni vääriliseks. Mõisa gurmeerestoranis Alexander kestab pidulik sertifitseerimistseremoonia.

11 ülivinget hostelit, mida ei oskaks hosteliks pidadagi + FOTOD!
OHMYGOSSIP — Reisimine on tore, aga liiga kallid hotellide hinnad tõmbavad tihti tuju alla. Seetõttu ongi hostelid sageli paremad variandid. Alljärgnevalt leiad hostelid, kus on lausa lust ööbida ning ka rahakott tänab sind. Brittide Cosmopolitan toob välja luksushostelid, millest odavaimas ööbimine maksab ainult 7 eurot.