OHMYGOSSIP — Sõjaliseks õppetegvuseks kasutatav Inglismaa Imber´i linn on tühjana seisnud juba 70 aastat. Inimestest tühjaks kupatatud linna fotod näevad välja üksildased ja külmad, vahendab veebileht Mirror.

Suurbritannias asuv Imber´i linn on seisnud tühjana juba 70 aastat – reisikorraldajad sinna enam naljalt reise ei organiseeri. Külaelanikud evakueeriti aastal 1943, kui USA sõjavägi tuli õppuseid tegema. Elanikud ei saanud kunagi külla tagasi naasta, hoolimata sellest, et kogu nende elu oli seal pooleli jäänud. Ka tänasel päeval kasutatakse antud piirkonda sõjaliseks harjutustegevuseks. Küla avati viimaste lihavõtete ajal huvilistele – linnakest käisid kümned inimesed uudistamas.

Mahajäetud linnakes leidub nii pubi, kui ka mitmed mahajäetud majad, mis on 70 aastat tühjana seisnud. Linnas ei ole elektrit, ega ka vett. Tõsi on, et aastal 2008 sai projekti käigus taastatud kirik. Viimased ametlikud märked asukate kohta olid kümme aastat enne linna täielikku tühjendamist, aastal 1931, kui külas elas veel 152 inimest.

https://www.instagram.com/p/BDbO9Jdu9Tj/

https://www.instagram.com/p/BAAVsvMg8PP/

https://www.instagram.com/p/1IvJYeooxP/

https://www.instagram.com/p/xY6leHjn1t/

https://www.instagram.com/p/BDgGEEHnxE4/

https://www.instagram.com/p/BAAVzYvg8Ph/

https://www.instagram.com/p/_zNQ24rXyL/

https://www.instagram.com/p/BDgwghgke6K/

Avafoto: Imber (Instagram/@dizzyblondebird)