OHMYGOSSIP — Edela-Soomes elab 36-aastane Sami, kes on nõus rääkima enda kohta väga intiimse loo peenisest. Ta kuulub väga väheste hulka, kelle peenis on 2cm suurune. Algkoolis olin veel nagu iga teine laps. Keskkoolis hakkasin juba teistest eralduma. Klassikaaslaste peenised olid juba kooliaja jooksul üüratult kasvanud, vaatasin neid dušhi all kadestavalt, sest minu oma oli ja on tänaseni vaid 2cm pikk. Erektsiooni ajal on pikkus 5cm. Kuulun meeste hulka, kellel on mikropeenis.

See on üsna haruldane nähtus ning võib tuleneda kasvuhormooni kõrvalepõikest või geenide kõrvalepõikest. Minul on see kromosoomidest. Antud teemast leiab isegi internetis vähe infot, sest selliseid peeniseid leidub kogu maailmas vaid poolel protsendil meestest, vahendab Terveydenasialla.com.

Mikropeenisega elu on täpselt samasugune nagu teistelgi sarnase murega meestel. Ma olen friik. Ei käi avalikes saunades. Mul on sõjaväe ajast siiani teravad mälestused meeles. Kui keskkoolis piirduti vaid imelikult vaatamisega, siis sõjaväes pandi mulle hüüdnimeks Sentti-XXX (põhimõtteliselt nagu sendimeetrimees – toim.). Mehed ei saanud aru, et see solvas mind.

Kuna tüdrukud olid minust alati huvitunud, ei julgenud ma asju sinnamaani lasta, kus oleksin pidanud ennast paljastama. Ma ei tahtnud, et tüdrukud hakkaksid ka omakeskis minu väikese peense üle arutama. Peale sõjaväge hakkasin tüdrukutega tõsisemalt kohtingul käima. See ajastu oli minu elus väga raske. Oleksin väga tahtnud vahekorda astuda, aga mida sa teed, kui püksis on ainult 5cm. Hakkasin alkoholist lahendust leidma. Kell oli üsna palju, kui sain endaga kaasa ühe tüdruku. Pidin hoolt kandma selle eest, et me mõlemad oleksime piisavalt purjus.

Ma ei soovinud kunagi suuseksi, aga ise olin seda alati valmis tüdrukule tegema, kui ta soovis. Kuna kannatasin ka liiga kiire orgasmi saamise all, ei mäletanud naised vahekorrast õnneks suurt midagi. Hea, et ma ei muutunud väikese peenise tõttu alkohoolikuks. Kaine peaga ei oleks ma kunagi julgenud kellegagi vahekorda astuda. Tasub mainida, et kui ma poleks muidu olnud hea välimusega, lihastes ja nii edasi, siis oleks asi olnud väga täbar.

Kõik kindlasti soovivad teada, milliseid kogemusi mul on olnud ning kuidas naised on minusse suhtunud. Sellele on raske vastata, kuna ma ei soovinud noorena kunagi sama naisega teist korda enam olla. Kaitsesin end sedasi. Naisi saigi selle tõttu käidud normaalsemast rohkem läbi. Õnneks ei kuulnud kunagi tagantjärgi “väikese-riista” jutte. Eks naised olid siis lihtsalt lojaalsed või lihtsalt nii paganama purjus. Ühe korra on mulle öeldud – ilmselt ei olnud naine piisavalt purjus – et on sul alles väike peenis. Ei teadnud, kas nutta või naerda. See tüdruk oli missivõistluse läbi teinud kaunitar.

Aga et kuidas mul nüüd elu läheb? Mul on laps. Sellise väikese peenisega olen tõesti hakkama saanud. Mul on suurepärane naine, kellele väike peenis ei ole probleemiks. Ma ei soovi meie suhte saladusi rohkem avaldada, aga oleme rahulolevad ja abielus juba aastaid. Lõpetuseks niipalju, et olen väga palju negatiivset kogenud ning kui oleks võimalus see kehaosa välja vahetada, siis teeksin seda kindlasti. Olen mõnikord mõelnud peenise pikenduse peale, aga kuna väike peenis oli suhtes juba algusest, siis ei oleks pikendusest suurt kasu. Sentimeeter siia-sinna ei mängi enam rolli. Kui olen huumoriga siiamaani vastu pidanud, pean hauda minemiseni vastu. Nalja tegemine on olnud ainus viis, et olukorda taluda. Aga see nalja tegemine toimub ainult meeste seltsis. Naistega sellist nalja ei tehta, sest see on ilmselge turn off.

Loe lisaks:
Zürichi ülikooli uuring: Millised on naiste kriteeriumid peenise osas?
OHMYGOSSIP — Zürichi ülikooli õpilased palusid 105 naist osalema uuringus, mille käigus paluti fotode hulgast välja tuua peenis, mis tundub kõige atraktiivsem. Määramises osalesid pikkuse, jämeduse, peenise otsa, munandite kuju ja karvkatte kriteeriumid, vahendab Iltalehti terviseteemaline artikkel.

Lõuna-Aafrika arstid siirdasid patsiendile uue peenise
Lõuna-Aafrika Vabariigi arstide teatel õnnestus neil teostada ajaloo esimene edukas peenise siirdamine. Kaplinna Tygerbergi haigla ja Stellenboschi ülikooli koostöös teoks saanud operatsioonist on möödas juba kolm kuud, kuid alles nüüd olid arstid valmis kindla veendumusega teatama, et siirdamine edukaks osutus, vahendasid Reuters ja YLE.