OHMYGOSSIP — Blogija Joi Weaver räägib hingelt ära liigutava loo, et ka teised täiskasvanuikka jõudnud neitsid julgeksid oma kogemusi jagada, vahendab The Establishment. 33-aastane Joi Weaver ei ole oma eluea jooksul kordagi omanud intiimset suhet meesterahvaga – ta on neitsi. Ta ei ole kunagi olnud paarisuhtes ning ei ole kogenud iial suudlust. Joi eesmärgiks on oma looga julgustada ka teisi samas olukorras olevaid saatusekaaslaseid.

Joi Weaver ütleb, et mitte üksi mees ei ole pidanud teda atraktiivseks. Joi on deitinud ainult internetis. Ta on kohtunud mõne mehega ka näost-näkku, aga nad on üsna kohe huvi kaotanud. “Mulle tundub tihti, et olen ainus ebaatraktiivne naine siin planeedil. See on häbistav.”

Süütusest on raske rääkida ning seetõttu on naine asja hoidnud salajas. “Olen mitmete naistevaheliste arutelude puhul palvetanud, et teema ei läheks üle seksile. Ja kui on mindud, olen olnud vaiki, naernud koos teistega. Alles siis olen saanud lõõgastuda, kui teema vahetub.”

Joi on üsna konservatiivse kasvatusega naisterahvas. Teismeliseeas rõhutati talle alati, et seksile tuleb vastata eitavalt. Teismeline ootas oma esimest ettepanekut seksile väga ärevalt, et saaks keelduda. Seda ettepanekut kahjuks ei tulnudki. “Mõtlesin, et äkki ülikoolis asjad muutuvad. Et äkki meelitaks poisse minu helge pea. Saingi mitmeid toredaid meessõpru, kellega olen siiani lähedane, aga mind ei ole kunagi kohtingule palutud. Oma kasvatuse ja kogenematuse tõttu ei ole julgenud ka ise algust teha.”

https://www.instagram.com/p/BBeMPtnoP4m/?taken-by=joi_the_artist

https://www.instagram.com/p/BCGkEBioP4M/?taken-by=joi_the_artist

Joi oli segaduses ja püüdis aru saada, kus probleem oli. Ta oli koguka kehaga ja mitte just klassikaliselt ilus, aga teadis mitmeid analoogse välimusega naisi, kes oli leidnud armastuse. Põhiolemuselt oli ta häbelik ja reserveeritud, aga teisest küljest sotsiaalselt aktiivne ja veetis palju aega sõprade seltsis. “Ma ei suutnud leida ühtegi põhjust, miks keegi ei olnud minust huvitunud,” ütleb naine. “Ja nüüd, üle kümne aasta hiljem, ei oska ma ikkagi veel öelda põhjust.”

Joi on üritanud asjast mõnel korral rääkida ning tal on eeldus, et temavanustel on selleks ajaks mingigi romantilise suhte kogemus. “Kui olen oma murest rääkinud, on mulle öeldud, et ma ilmselt ei pane tähele minust huvitunud mehi või et ma peaksin olema “mina ise” ning siis hakatakse minu vastu võluväel huvi tundma.” Enamik naistele teeb haiget, kui nende lugusid ei usuta. “Olen püüdnud aru saada, miks kuulajatel tekib minu loo puhul ebamugavustunne. Võib olla see paljastab kõikide suhete ebakindluse,” mõtiskleb Joi. “Kui vallalisusel puudub loogiline seletus, võib see lihtsalt olla kokkusattumus. See tähendaks, et ka kuulajate suhe on juhus ning tema elu võiks olla samasugune nagu minu oma, kui asjad oleks läinud teistpidi.”

Nüüdseks on naine üsna sinapeal oma üksindusega. Ta ei ela enam selle püüdlusega, et leida see õige. “See ei ole oma valik, aga ma ei soovi olla meeleheitel. Teinekord tahaksin joosta esimesele suvalisele mehele vastu ja talle anduda. Enamasti ma ikkagi lepin, et see on minu reaalsus ning olukord ei muutu piisavalt kiiresti või lihtsal moel.”

Joi soovib, et saaks jagada oma kogemust rohkemate inimestega. Ta ei tunne kedagi, kes oleks samas olukorras kuigi statistika näitab, et täiskasvanud neitsisid on miljoneid. “Peidame oma lugusid, kuna kardame, et meid mõistetakse hukka, meie üle naerdakse või mis veel hullem – meile tuntakse kaasa. Oleme kõik naised ja meil kõigil on oma lugu, millest soovime rääkida väärikalt ja ausalt,” sõnab Joi lõpetuseks.

https://www.instagram.com/p/BDoJDb4oPy7/?taken-by=joi_the_artist