OHMYGOSSIP — Günekoloogide ees tuntakse tihti hirmu, ka siis, kui tegemist on rutiinse kontrolliga ning midagi vaevamas pole.  Sul ei ole tarvis enam günekoloogi visiidieelset hirmu tunda, kuna günekoloogid on absoluutselt kõigega juba kokku puutunud, vahendab Prevention.com.

Alljärgnevas kirjeldavad günekoloogid, mille kõigega nad kokku on puutunud.

“Vastuvõtule saabus menopausi läbinud lesk. Peale mitmeid aastaid üksiolemist oli ta leidnud kallima, kellega intiimne suhe. Tema partner oli läbinud eesnäärme operatsiooni ning tunnistatud impotendiks. Naine ütles, et mehel siiski “vidin” toimib ja seks saab tehtud. Probleemiks osutus see, et naisele tegi vahekord haiget. Naine kaevas kotist välja paberkoti, kuhu oli kõnealune “vidin” peidetud. Tegemist oli hiiglasliku tehispeenisega. Mind võttis veidi kokutama, enne kui suutsin patsiendile öelda, miks see talle haiget teeb. Soovitasin tal hankida veidike väiksem tehispeenis.”

“Klient tuli vastuvõtule, kuna tundis, et tema vagiina lausa põleb ning ka lõhn oli imelik. Ta selgitas, et kannatas kerge seennakkuse all ning oli lugenud kusagilt, et küüslauk aitaks sellisel juhul tõhusalt. Ta oli kogu küüslaugu küüne endale sisse lükanud ja unustanud selle sinna kolmeks päevaks.”

“Vastuvõtule tuli naine, kellel oli hamburgeri eine kaasas. Rahulikul meelel, ilma luba küsimata hakkas ta günekoloogi toolis einet sööma. Tema isu ei häirinud see karvavõrdki, et tegin parasjagu sisemisi uuringuid ja võtsin pap-proovi. Mul ei olnud südant, et teda söömise ajal häirida. Mõtlesin, et vastuvõtul käimine võis olla tema ainukene võimalus täna lõunat süüa.”

“Minu klient oli kindel, et tal on rinnavähk ja et sureb ära. Tema rinnad olid kahe päeva muutunud musta värvi. Vaatasin ta üle. Puhastasin ta rinnanibud desinfitseerimisvahendiga ära ning must värv tuli maha. Naise uued musta värvi rinnahoidjad olid nibudele värvi andnud ning ta polnud end dušhi all piisavalt hoolikalt pesnud.”

“Noor naine saabus vastuvõtule, kuna tema rasestumisvastased vahendid olid ühtäkki osta lõppenud. Hämmastusin, et kuidas need said äkiliselt otsa saada. Naine seletas, et poiss-sõber tahtis proovida, kuidas pillid teda mõjutavad. Lõpptulemus oli null olnud – mitte kuidagi ei mõjutanud. Harisin patsienti, et kõike ei tasu jagada.”

Avafoto: (PantherMedia/Lev Dolgachov/Scanpix)

 

Loe lisaks:
Naistearst pildistas salaja oma patsiente
Berliinis töötav Saksa günekoloog pildistas salaja oma patsientide intiimpiirkondasid. Kannatajaid olevat enam, kui 3000.